Thursday, June 9, 2011

♥ ku kirim DOA.. ♥

as-salam...

lame tak cerite pasal boss, staff, apam balik, pau daging...kan kan..


boss baru berangkat mengerjakan umrah hari isnin yang lepas...tapi singgah Istambol dulu honeymoon..heheee kot la...


sebelum boss pergi..boss ade bilang same aku, kalau nak kirim doa, tulis dalam kertas then masuk dalam sampul then solitep...boss kate, kalau boss bace sekarang, nanti die nak muntah! gile kijam boss...tapi betul juge, boss ade filling kalau bace kat 'sane'..


aku ade masalah mase nak nulis doa aku...blur kejap...


penuh satu kertas A4 aku tulis depan belakang....macam-macam kau!..itu ini...sampai aku tertulis, ---> pokok lada atok tak dimakan dek burung lagi...


lepastu aku ringkaskan jadi separuh muke surat...itu pon aku rase ade mate yang memandang sayu je dari jauh..haa ngumpat aku la tu!


aku cube ringkaskan lagi...dapatlah 3 point je...padat dan penuh maksudnye...



aku mohon...yang pertame, eehhh mestila rahsia...ngee~



ape-ape pon aku doakan boss selamat pergi dan pulang..semoga urusannya di sana dipermudahkan...


terime kasih boss sudi doakan saya...doakan saye dapat jejak ke rumah Allah suatu hari nanti..insyallah...


13 comments :

KUREKURE COMEL said...

nak cite apam....nak cite apam...
nak jgk...hehehe...


moga kite pun sama2 dimurahkan rezeki kan...jeles gop tgk....huhuhu....

syrupmasin said...

haha..semoge doa makbul..ameen :)

Nasriq said...

sokong mina... nak apam... nak apam... nak azi yang dulu...

Ezy Pinkpurple said...

eh azi bile pulak nk ikot jejak boss?
leh doakn utk ezy pulak..
ekeke

Cik Bidadari said...

akak windu cerite apam balik... windu pinky... akak tak perasan akak dah lama tk masuk blog adik... sory yeak... sayang adik...

Ain Zulaikha said...

boss doa kan untuk saya sekali jangan lupa... saya nya tak panjang pun, 3 muka surat je hehehhe

NARDtheNERD said...

baik boss tolong doakann..
:))

HaNa Hani said...

lawak aiihh bosnye
karang doa pnjg2..penat bos nak bace t
^_^

mommylavender said...

salam petang azi sayang...mish sgt2~sehat dak? nak cerita apam balik....mommy rindu nak senyum sorang2 bile bc entry azi...pat2 mommy kerinduan ni

Ezay Hadry said...

citer apam lame dh tk dgr..btul tu cakap mina ngan TK..
semoga urusan mereka dimudahkan..aminn

adan said...

doa apa yg rahsia sgt tu? mesti doa dipercepatkan jodoh kan..kan.. ahaha

Hans said...

hahahaha
kalau hantar yg draft awal depan belakang kertas A4 tu mau mengamuk bos ekau
ekekeke

Juvana Episod 8

Bro Ery said...

Jangan lupa Boss tolong doakan saya dapat jodoh cepat..

P/s: Maybe salah satu permintaan yang diselitkan dalam surat tersebut. Hahaha..