Friday, June 3, 2011

♥ Air Mate NORA DANISH! ♥

sick!

seminggu ni staff semua bermuka tegang...jelas kesibukan terpancar dimuke masing-masing...terpancar la sangat...

nak bercakap pon sekarang semua pasal kerja...sane kerja sini kerja...dan aku...aku juge sibuk....sibuk nak bernafas pon terase ganjil..eh ganjil??


dan dah berape malam jugak tidur aku tak lena...kesannye, 231 juta kali aku menguap dalam sesaat..

giler gebang!

mase potostat pon aku sempat terlelap...bukan aku merindu pade yang pergi, cume aku fikir, dengan menyibuk kan diri macam ni..boleh la melupakan!

ternyate cobaan ku GAGAL! dan GAGAL seterusnye GAGAL...


lagi pure-pure sibuk, lagi buat kite sakit..peritnye hidup dalam serbe kepuraan...ape bahase kau azi!




ooiii dah dah..jangan felling lelebih la azi! geli...fullstop!





meh kiter lupekan sekijap pasal PINK...





bercakap pasal tajuk entry....AIR MATE NORA DANISH merujuk kepade tudung yang aku pakai nun, dulu la....orang ramai dok panggil tudung ni, tudung air mate nora danish kau!..

 SEBAB!
sebab mase tu tudung ni keluar saing dengan berite hoott pasal nora becerai dengan jejai...gitu...oleh kerane kononnye batu-batu tu berjuntai juntai ala-ala air mate...make dipanggilnye air mate nora danish...lain-lain name gelaran aku tak tahu la pulak..kalau tau meh share...



ye..ye..ye disaat orang ramai sibuk mengayekan shawl belit sane sini, aku pulak bergaye dengan tudung bawal...satu sebab, aku mungkin la dah bosan kot nak pakai shawl...satu sebab lagi aku rindu nak pakai gaye macam ni...carca merba a.k.a serabuut..



close-up sikit...bersinar-sinar kau..kalah gigi pelsu omak den...kahkahkah 
omak ampun!!




insyallah nanti aku buat la tutorial atau full pic untuk lipatan yang macam tu...yang ni aku tak lipat...yang ni aku over...innocent gile..sekian..



16 comments :

A y e s h a Ramlee said...

first time dengar pasal nama tudung ni....

Nasriq said...

tudung air mata duyung ada?

NARDtheNERD said...

i ada rupanya tudung air mata nora danish ni warna pink. :)

Cik Ezy said...

kat cni pgl air mata manjalara..
lagi kelas gtu name..
hahakkk..
ok pe pkai tdung bawal..
cik ezy g knduri td pkai tdng bawal gak..
hee..

azi kene kuat!
mmg ssh nk lupakan..
tp azi msti boleh pnye..
=)

Cik Bidadari said...

airmata nora danish ya... akak suka air mata ika bawal aja... adik kena kuat tau... jodoh pertemuan di tangan tuhan. mungkin hari ni tak molek... esok lusa molek. kita tak tahu...

Encik MamaT said...

alamak... aku nak tya ni.. apasal ko tak pakai pink.. kah kah kah

Ain Zulaikha said...

hahahah baru tahu nama tudung ni... sekarang ni tudung jenis bawal dah mahal lah kat tempat serdang ni.. 40 lebih

adan said...

dulu sy tak tahu nama2 tudung ni melainkan tudung labuh je..

sekarang tudung pun dah ada nama..

asfira aminuddin said...

seyes ke nama tdung ni babe? lucu la namanya. good to know. nnt i cakap je nma tdung kat tukang kdai kan. :)

tomatokering :) said...

haha ! baru tau lah .. slama ni pgl tdg batu2 , atau mata air je . hehe

Raji and Yeen said...

woahhhh nama tudung cmtuh pun ada eh o.O

HaNa Hani said...

aihhh...rindu plak nak pakai tudung bawal
^_^

Hans said...

uish
bersinar2 tu yg mahal tu
hohoho

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

bunga said...

haahaa..betul//bunga ada tudung jenis ni..tudung jenis ni bunga paling suka sbb simple..xterlalu sarat dengan berlian ..hehe..

ainol akasyah said...

sedap nama tudung nie..

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

KUREKURE COMEL said...

mina byk gak koleksi tudung batu cmtu...siyes baru tau namanye...hehehe....


nk tuto pakai tudung bawal itu hari....kang ngajuk....lalala...