Saturday, March 12, 2011

♥ 4 5 6.....6 5 4 ♥

aku ghase ni betul-betul entry tayang menayang....harap mahap jika tidak selesa!...

ape kate aku suke suki buat entry sambungan bagi entry yang INI.... huhuu


mungkin di sebab kan permintaan mereka....





atau aku takooott dengan beliau...halamakk~




 dan lain-lain komen di entry yang lepas...trimas diucapkan!


mungkin aku ghase perlu...atau mungkinn aku ghase ghase gahse ahdoiii ape-ape je lah~







tuuu diaaa~~kak jah kita dari scotland!








haha....sila gelak*



aku kira ini dah cukup besar dan jelas mungkin...atau mungkin u orang masih tak suka~*pusing!



dress just nice....tak menang pown dress tercantek...but my pren menang kau! memang meletopp!





memang jujur ikut tema hukhukk....Bling-Bling Nite...hadoiii tema tak menahan!



ha pe lagii...kritik-kritik meh!



ooppss last but not list! ade satu bende yang betul-betul tadak niat nak kasi "tayang" kat u orang....wink~


aku bukan la potogrape yang hebad macam u orang...

aku juge tadak DSLR macam u orang....

aku cume ade Sony Ericson Cyber-Shot Super Steady Shot DSC-T70 jekk...



steady la ni...nak ape lagi....*ayoo! hehehee

31 comments :

Wafiy Suzly said...

hoho

nak beli dslr?

puas la nak kumpul duit..

tapi

ce beli ce beli,heheh

echah mashuri said...

sony pun ok yuuu..huhuh..
comey2.npe lak xmng ek??

The Crow Empire said...

hohoho~ gambar terang baru senang i nak stalker cam nih. keh3..

(^___^)

azi nur said...

wafiy suzly : duit pergi ke lain...hehe

azi nur said...

echah mashuri: tadak rejkii...hohoo

azi nur said...

the crow empire : pulokk~

puteri ain said...

guna sony pun still cantik la :)

iniialahaku said...

pkai DSLR pon last2 edit photoshop gak..hahah..baik kita pkai yang murah2 je....nice

Qaseh dalia adelia said...

puyoooo ~ gojezzz r dear!

HonEyBuNNy said...

wow.....sangat cntik...i like ur dress.....pinjam leh..hehhe

URY said...

ikut kemampuan dan keperluan...
Klau keperluan kita cukup/boleh ditampung oleh kemera digital biasa, boleh lah guna tu jer..

azi nur said...

puteri ain: hehee betul jugak.... :))

azi nur said...

iniialahaku: edit 2 dah musti kan kan...

azi nur said...

qaseh: thankssss~ weee~~

azi nur said...

honeybunny: boley2..tah bila nk pakai lagi nih~

azi nur said...

ury: saye belooom mampu kowt...huhu

zulkbo said...

salam..
erppp..cantiknya dia..
ermmm..menarik dan tertarik
la la la

►AdamXis◄ said...

Assalam...he3.vouge2 nya gambar nie...terutama yg pink...tuu.Jom beli DSLR nicon...mcm besh jer...

Miss Tira said...

Fuuu yang tang gambar pakai baju pink tu. Dasyat (cakap gaya Najmi RL). Alaa apa der halkan. Kamera tak menjamin kualiti gambar yang kita tangkap.

najwa's said...

santek :))

mommylavender said...

cantik menawan n sewaktu dgn nya

niesz said...

wow!hot nye..cantik2! :)

Robot | Sakti said...

hot hot hot

:)

Siti Safiyyah said...

yg baju pink tu cantik..patut la menang..tapi pakaiannya kalau ditutup sopan lagi cantik kan? ;)


psstt : Anda masih ada ayah? Hargailah dia sebelum ...

annenyss said...

cantik..hehe

lieya orange M.I. said...

cantik nyer dress...
sy pun ngah cari dress..huuuhuu

KUREKURE COMEL said...

wahhh...comelnyeee....
cantik la dress tu...sesuai...hehehe

myezatul aQma said...

comel2

kay_are said...

memang state betul2 name kamera tu.. ni betul2 kategori show off gak ni.. =P

hans said...

wah
pink giler

lea said...

pinknya....huhu