Monday, March 21, 2011

ISNIN jembu~

salam pagi isnin . huahuahuaa lalok ape pagi-pagi subuh dah update ..


ok pagi ni nak terus terbang ke JB...rase sedih pulak...kenape? sebab ibu tinggal sorang-sorang lepas ni...aku ni haii rase sentap pula lepas bace entry abang Ben kiter tu...betui la aku sedih lepas ni..eh sekarang pon aku dah sedih...kang aku drive tak nampak jalan...nampak kolam air jek...


almaklum anak-anak semua dah besar...sorang kat US, sorang kat UK, sorang kat UM eh tipu tipu...memang semua dah besar panjang tapi tak sorang pon yang sudah menyumbang cucu...hahaaaa


kalau u olls nak tau bila semua (adik beradik) balik, pastinya ibu masak sedap-sedap, sorang-sorang punye pebret ibu masak...kalau aku cukupla kalau ade sambal tumis ikan bilis perghh siap bawak bekal ni...makan gitu je pooooon sodap...cecah ubi, lempeng, cekodok, roti, beskott eh semua aku bantai!



kejap lagi nak gerak dah...tapi tak madi lagi...atas nasihat semua, aku pakai juge baju kaler PINK...kali ni PINK kilat-kilat kau! ades pening abang-abang brade mat-mat yang tengok...silauu!




kepade IBU :
ibu suke kaler blue...sume baju IBU kaler blue

sob-sob belum cakap aku dah sedih, terima kasih atas masa yang diberi walaupun hanya 2 hari setengah anakmu di sini, walaupun semalam janji nak cari uban, tapi anakmu terlupa, tertidur terbongkang la anakmu di depan telibisen...mintak ampun...

kalau boleh eberi day nak balik...but, itu mustahil anakmu tak mahu mati di tengah jalan..anak mu ni kan raboon silau mane boleh dribe malam-malam...eh, lupa terima kasih ibu bekal kan sambal tumis ikan bilis...minggu depan buat lagi boleh? ok, jumaat ni anak mu balik...lepas kerja topat pukul 5 dah bedezuuppp...baibai ibu baibai abah baibai semua~





p/s: betul ke kat higway korang cume bawak 110km/j jek...ha jangan tipu bedose kang~

19 comments :

Woofer Storm said...

heheeee sis,kat higway bawa 110 tak tau bila nak smpai ni..heeeee


follow sni^^

mommylavender said...

hati2 di jalan azi...boleh jer bwak lebih...tapi pastikan undercontrol...~hee..mommy selalu gak bwk lebih dari tu bile drive tanpa en. somi...

Mr iz said...

agak agak ada masyuk ot lebih...he he he rembat je kat h/way tu...he he he... jaga jaga angin lintang... he he he

shah-kayrul said...

sedapnyer ibu tapaukan sambal ikan bilis....lamanya tak makan masakan mak...huhuuhuhu

Qaseh dalia adelia said...

ibu ~ penawar segala2nya ..sis ! hati2 drive okeyh semoga selamat smpai ke destinasi

najwa's said...

aduh, rindu plak kat ibu sendiri ye? (-.-') take care :)

Miss Tira said...

Yang penting jangan lupakan ibu bapa walau dimana jua kita berada. Selalu-selalulah menghubungi mereka.

Entri baru: Angan-angan Bukan Impian

puteri ain said...

sedapnya kalau dapat mkan masakan mak..:)

aleen aiden said...

buat2 lupa nak carikan uban ye..hu3 :P
aish,mcm sedap pulak bunyiknya sambal ikan bilis tu.

azi nur said...

woofer storm : hehee betul2 tah bile jaman nak sampaii

azi nur said...

mommylavender : thanks mommy....hekhekk (gediks)

azi nur said...

mr iz : ayoo angin lintang....

azi nur said...

shah-kayrul : memang sooodappp!!

azi nur said...

qaseh : thanks qasehh **,

azi nur said...

najwa's : rinduuu oo..hehe btw thanks~

azi nur said...

miss tira : betul 2...nehi lupe..hehe

azi nur said...

puteri ain : yaaaa suke222!!

azi nur said...

aleen aiden : memangggg soodappp beb!

JIJI YU said...

aku tak bawak moto kat hghway sambil layan2 je..80 je pon