Tuesday, March 22, 2011

♥ nikmat yang diberi PERCUMA ♥

hey olls...penat sangat badan ni rase sengal-sengal ubi...jalan betul-betul sesak tadi bak kate Milah pukul 7.00 petang adelah kemucak segala jem!


ALHAMDULILLAH masuk hari ni dah dua hari dapat makan free...syukur-syukur...rezeki jangan ditolak bala jangan dicari, tapi kalau incik bala datangg ayooo aku lariii...main-main pulak!


malam ni nak cerita makan-makan-makan-makan free!


agak-agak nak makan free buat la baik dengan staff...aku ni kire baik la kot...ade aje yang nak belanje...huahuahuaaa sila muntah~ lalalaa


ISNIN

sedap-sedap nyum-nyum Milah bagi ari semalam...Milah kate jauh beli...ekceli nak amek hati aku la tu, almaklum report LI nak cun kan kan kan...hahaa


 ok, next


 
epal merah, sodap jugak rangup, sorang budak opis beli banyak oww...sorang-sorang 'die' bagi sebijik...ramai jugak yang pelik kenape la pulak, bukan ke B4 ni 'die' kemain lagi kodukut...al kisah ghupernye Wife die mengandung...pulak! 

ok, mase ni kat bilik solat. bace novel seminit dua dulu...'patutnye dahulukan yang WAJIB!' aku tertewas dengan syaitoonnirojim!



SELASE

yyeehhuuuuuu dapat makan pizza baru! kelebaran gambo agak melampau...

boss yang hensem yang baik hati yang sopan santun yang bergaye berwawasan bercita-cita tinggi...puji melambung lepas dapat makan pizza...apekah name pizza ni aku tanak amek tau...aku ngap! aje la~~~




cop cop cop tak kan pizza je koot....






sememangnye tak boleh nampak makanan...ok, tak suka bawang...

cukup-cukup-cukup kenyang....sebelum balik tadi aku sempat sambar lagi sepotong pizza..makan sambil jalan...sempat juge En. Arip menjerkah...


"oii azi! makan berjalan, kang lambat beranak!"


dengan mulut penuh aku menjawab juge (ceh ceh aku pantang....pasti menjawab)haha 


"ala kan En. Aripp nak kawen dengan saye....takde masalah kannn..." 


selambeerr dog! cepat-cepat aku belah...terdengar-dengar jugak saki baki staf yang tinggal tu ketawe terbahak-bahak...uhh buruknye sore Cik Asma ketawe...haha


apekah kaitan makan bejalan dengan lambat beranak...memandaiii jekk! 



ok abes....







p/s: last minit dapat tahu esok - outstationn!...ngrrr tensen ape pon tak prepare lagi dong!

17 comments :

KUREKURE COMEL said...

perhhhh...sungguh terliur.......
sedap betulkan org blanje...


time tu semua sedap....cuba beli sendiri...hahahaha.....

faiz said...

adoyaii..mmg tak tertahan tgk gmbr2 tu..

niesz said...

niesz br mkn pizza tu dg bf niesz last week, sedap kan..mmg best kalau ade yg belanja, rasa mkanan tu lg sedap dr biase..haha..

Miss Tira said...

Hehehe. Pizza tu sungguh menyelerakan. Mulakan dengan bismillah (ada baca tak?) diakhiri dengan alhamdulillah.. :)

Mr iz said...

haiyooo... macam nak cg cari je ni... nanti kalau ada orang nak blanja lg jgn lupa ajak...he he he....

Cik Ezy said...

bestnye pizz tuuuuuu..

shah-kayrul said...

menitik dah air liur tengok pizza tue......

puteri ain said...

yummmyyy !! sedaappp..laaparr tngok..

NICK IRFAN said...

wah! jeles2!! sedap2 plak makanan tu...

The Crow Empire said...

Syok nye dapat opismate kaki belanje. Boleh jd riang suasana kerja kalau hari2 mcm ni. hehehe..

Minta azi, pizza sepotong,
Sy mau makan kerna perot kosong. koh3..

(^__^)

adan said...

aku suka bawang..! btw gambar2 di atas sangat menyelerakan..

mommylavender said...

baca novel tajuk ape tu..mommy tak mmpu nak nengok mkanan tu sodap,,,,meleleh ayo liuq neh~haaa

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

post yang jujur dan membuat gua lapar

Qaseh dalia adelia said...

sory tertitik air liur dlm blog sis haha

azi nur said...

mr.iz : hhaa boleh sajee~

azi nur said...

mommy : novel best! 'bini aku tomboi ke?' bestt sangat!

azi nur said...

qaseh : jangan di tahan-tahan...heheee