Wednesday, March 4, 2015

TUKAR KAMPUS.


Hai hello. 

Dengan jayanya aku dapat tukar kampus ke UiTM Pasir Gudang, Johor untuk semester 2 ni. Memang cerita di sebalik tukar kampus ni agak hazabkabedahurutdademuntahdarah namun Berjaya jugak aku harunginya. Tepuk tangan untuk diri sendiri. Begitu tragic dan penuh aksi mendebarkan sangat. kalah cerita kau Nampak toyol tau. meheheee


Aku sebenarnaya tak tahu nak mula cerita dari mana. Taip delete taip delete. So, nak mula cemana tu. Soalan-soalan yang membelenggu beberapa orang reader aku dah jawab dan mampu tolong mana yang mampu sahajo. Gud luck korang untuk sem ni.


Aku pun sebenarnya sedang bertarung dengan perosaan sendiri  pasal subjek tis semester, pastu pasal next semester pulak. Tension sebenarnya. Tambah tension buat cekedok pisang tak jadi-jadi Nampak sangat procedure tukar kampus ni menghantui hidup aku. Macam nak terkeluar isi perut ni. Sakitnya tuh di sini wak… sedih pedih medih wak…



Aku pun tak sangka demi segulung ijazah ku penuh dramatic. Haha. Nanti la tunggu aku cool-down, susun ayat molek-molek. baru aku story. Yang penting sem ni aku tak perlu ke Shah Alam ß itu sangat pasti!!

3 comments :

Siti Fariha said...

Mcm mana nak tukar kampus?

Siti Fariha said...

Kelas u kat INTEC ke induk? Ok i ask much now...
Please nak tau sgt

Email me: sitifariha.az@gmail.com

azi nur said...

siti sy dah email awak privately..do check email :)
thanks for reading this entry!