Wednesday, July 17, 2013

HOW TO HANDLE : DISGUSTING EMEL


agak keras tajuk di atas ye. ok, aku dapat e-mel dari tah mane datangnye tetibe je boleh menembusi inbox gmail aku. banyak-banyak-banyak kali dapat.

end up, semalam aku report kat google, mengadu siap meluah perasaan plus nanges-nanges leleh-leleh higos kite tau, nasib baik dah buka puase T__T. so, meh la aku share sikit cara nak report. tak kesah la dari web mane sekali pon, korang boleh report. sekarang tah pelik-pelik email, dapat USD500,000.00 la. menang lotery la. dapat link web lucah la. ade tu siap dapat subject FINAL REMINDER ewuhhhh tu yang buat seram, tertanye-tanye penting ke, perlu ke. semua tu annoying dan disgusting!!!. sabar azi sabar bulan puasa ni.



(1) mula-mula sekali, letak mouse pada link yang kaler biru tu---> klik kanan---> copy link address


(2) pergi kat sini http://www.google.com/safebrowsing/report_phish/


paste link tadi kat kotak URL seperti di bawah
kemudian SUBMIT REPORT . siapppp!



ok, pihak google pun menghargai kerjasama kita. 


yeahhh

BIG CLAPPS FOR AZI!!