Tuesday, June 21, 2011

♥ APAM BALIK :::: TERAPI YANG BAIK ♥

hari ni aku kelihatan upset dan blue~..jerawat mule timbul dimerata muke...even sebijik je aku tetap kate merate rate...



biasela tu time-time tunggu bulan...kau tentu ade juge kan??...

disitu la letaknye jerawat..untuk kesan mendalam sila la zoom....(oii bia la aku nak bagitau satu dunia aku ade jerawat...haha)

ok stop cerite pasal bulan dan jerawat...


aku upset kerane kesalah diri sendiri...ade masalah dekat pejabat tadi yang aku tak berape gemar nak handle sendiri...aku tak tahu nak mengadu pade siape...maklumla tett...

korang korang sudi pinjamkan bahu untuk aku hembus hengus??


lame aku diam tadi........


time rehat aku jumpe pakcik apam balik..bercerite mengenai kesebalan aku di opis...aku rase pakcik apam balik je yang sudi tadah telinga..aku tak tahu samada terpakse atau rela...namun aku pedulik haper.....


pakcik apam balik ade bagi nasihat....tapi bagi aku semuanya tak membantu...atau aku kepale batu...lebih kurang begitu....mungkin salah satu sipat 'terpuji' aku...


lame aku duduk kat kedai pakcik apam balik tu...makan apam balik cecah ais-krem vanilla...serius sedap!! sehingga terlupe sejenak masalah di pejabat...oh lupe! ais krem vanilla yang disponser brade cendol...brade cendol pon ade membantu juge..membantu menambah kesebalan di hati lantas tanpe segan silu aku menjotos kepale beliau...*cet! tipu tipu......


trime kasih apam balik!....



mempersembahkan lukisan yang cincai edisi pemalas gile nak mamput...sekian untuk tatapan semua...daaa....





17 comments :

Cik Ezy said...

peminat fanatik apam balik..
hahakk..

Cik Bidadari said...

meh akak hulurkan bahu leh.... sabar tau... kerja memang memacam... tmpt akakpun lagi teruk kalau diikutkan... tapi memasing ada problem so kita kena fahamlah...

haikalblank said...

HAHA bila nga sakit ati, pakcik apam pun jadi..apa ada hal...janji sudi dengar sudah...taknak apa pun kan..:P

brader cendol? jotos pankreas dia pun ok gak!.HAHA

Nasriq said...

hik hik hik... nak sepotong boleh tak apam balik tu?

afiqazizan said...

jerawat..ermm fiq pulak dah banyak biji jerawat kat muka..hihi..sebiji tu ok lg.

adan said...

wah.. citer apam balik sudah mari.. ehehe... kesian pacik apam balik tu.. jadi mangsa mendengar permasalahan azi.. ehehe

HonEyBuNNy said...

hehe...

itu la...suka betul yer dengan apam balik neh....tapi memang sedappp pun kan..ila pun suka..ngeh3..

Mr iz said...

he he he...kirim salam dgn pakcik apam balik tu ye... he he he... mai sepotong... sabar je la ye...

bunga said...

hahaha...bunga xmakan sangat apam balik..lau bagi buah mempelam nak..gaaa

Lieyly ︱ Alia said...

lapaq pulak :D

Haru Biru said...

bila agaknya ko nak blanja aku.. hahaha

Miss Tira said...

Mengidam laa pulak nak mamam Apam Balik.. Huhuhu..

Hans said...

ekau dah macam anak angkat pakcik apam balik tu dah
hehehehe
asal abang cendol tu baik je sponsor memanjang

5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

NARDtheNERD said...

apam balik dengan eskrem vanilla sedap ek?..
hehe
:)

asfira aminuddin said...

dah lama tak makan apam balik. chill okay dear :))

zati embong said...

comel2.hihi.kena betul2 hati2 kalau pkai lens lbih2 kalau tgh drive.kot2la kan leh tercabut ms drive 2,bahaya tau.huhu

kay_are said...

apam balik ngan aiskrim?? series tak pernah try.. macam sedap.. huu