Saturday, April 23, 2011

♥ NUR KASIH ♥

hye semua...


tadi sempat tengok trailer kejap kat tv pasal filem NUR KASIH THE MOVIE rase tak puas cepat-cepat bukak YouTube serius memang aku tak saber nak tunggu 19 MEI!

aku rase filem ni penuh debaran dan penuh persoalan..ecehceh..lagi mesti sedey-sedey sob-sob!




lagi gossip best klik sini :-







16 comments :

Titisan Hujan said...

xsabar jgk nk tgk..peminat setia cte NURKASIH
hehehe

Miss Tira said...

Sediakan tisu sebelum menonton. Hehe.

Cik Bidadari said...

akaklah org yg selalu blah kalau kengakwan dok citer nur kasih. akak tak minat. kenapa ntah... heeeeeeeeeeeeeeeeee

MerLe said...

tau takpe..hehe

afiqazizan said...

tak sabar nak tengok filem ni juga..hehe.

Mr iz said...

tak sabar nak tengok orang ramai tak pergi tengok....he he he

kay_are said...

best ke cite tu? yang series pun x pernah follow g.. huu

KUREKURE COMEL said...

amboi..excited ye..hehehe..
bestkan lagu tu...

azi nur said...

titisan hujan : yeahhh same!

azi nur said...

miss tira : ye betoll!

azi nur said...

cik bidadari : alooo bestla...

azi nur said...

merle : tempee tamo..hhaa

azi nur said...

afiqazizan: jum tgk same..hahaa

azi nur said...

mr iz ; perhh jahat kot.. hahaa

azi nur said...

kay_are : best seyes!

azi nur said...

mina : besssssssssttttttt sangat siap donlod lagii tu!