Saturday, April 2, 2011

♥ SEMPURNA. ♥

salam...mase menaip ni aku ngantokk gile soya..



hari ni kerjo setengah hari..sepatutnye balik pukul 1 tadi..tapi aku tak balik-balik lagi...terase malas nak dribe tengah-tengah panas nun..almaklum kerete tak berbumbung macam kerete boss..huahuaa tipu-tipu..



eh kenape ek setiap kali aku nulis entry baru mesti aku selit-selit kan boss...aku baru tersadar dong ya ampun...mungkin sebab boss sangat sporting, kalau 1 ari boss tak masuk opis hidup kami macam tak lengkap...haha *idung berdarah...ekceli boss sangat sporting! pecayela...boss korang ade ke macam boss aku..ngeee~


aku akan cobe lupekan boss untuk entry yang seterusnye..mampu kah?! bluwekk =P


lepas tu aku nak cerite sekarang ni aku tengah ngadap industan sorang-sorang kat opis ni..sebab nye semua dah berhambus...tinggal kan sorang-sorang macam takde rumah...eekceli dorang ajak main bowling arini, aku tamoo la..rase tak sehat...*gediks


yang sebona-bona nye aku mungkin rindu peyjal la kot...cecehh geli geleman...ok serius aku memang rindu peyjal nun jauh di obesi...ape la peyjal buat sekarang ni...@_____@! hualoh tah die ingat kiter ke idok...payah!


tadi pagi gayut ngan mak kejap ade la cakap pasal si peyjal ni...rindula, gatal la..bla bla bla sok sek sok sek...


pastu mak kate kawen aje la...ya ampun! tak kan la aku nak melangkau bendul berderet diatas..hualahh...


seperti sedia maklum si peyjal bukan la semuda aku..ecehcehh...tak la juga tua macam boss (see boss juge yang jadi mangse aku..adus!) jadik nye...aku harus melamar si peyjal sebelum terlambat...hahahahaa



yeahh! mesti peyjal kate dah kene J.E segala...tapi ape salahnye...


aku kene bawak cincin ke?


hahaa...jengjengjeng~!






p/s: huahuaaaa perigi cari timba ke haku...hualohh

16 comments :

Nasriq said...

muahaha... tak boleh blah kalau betul2 jadi... perempuan melutut melamar... dengan bawak cincin untuk diri sendiri...

cacing said...

fuh nak lamar lelaki?? kalo la ada orang nak melamar cacing... heeee

Qaseh dalia adelia said...

minat bos r tu haha

Cik Bidadari said...

weeeeeeeeeeee... adik bos adik tu lelaki hensem ke lelaki kacak ke lelaki jambu? weeeeeeeeeeeeeeeeee... kartun tu cute gila... weeeeeeeee... lidah kelu untuk berkata yeakkk

Cik Ezy said...

haha..
pe lagi..
cpt2 lamar peyjal..
keh3

puteri ain said...

fuyooo ! caya lah perempuan mcm ni..hehe

KUREKURE COMEL said...

ehhh..takde masalah...mina ada sorng member...mmg gila berani....
dia yg ngorat laki tu...and melamar laki tu...

skrg dah bahagia pun...hehehe...

NICK IRFAN said...

smoga cpet kwin ye! amin... hehe

Farhan Zulhusmi said...

mari kita....mari kita....mari kita bina masjid....nty mesti peyjal tu nak bina masjid besar..hahaha

Woofer Storm said...

best la bos dia,bos kita aduii susah nak cakap...ehheee

Mr iz said...

he he he he.... bg je cincin he he he he...suruh dia bawa rombongan ...he he he....kalau tak tak sabar ...wajip kena cepat cepat...he he he.... bole ke..he he he

Miss Tira said...

Nak pilh jawapan yang mana ye?

A) Kahwin
B) Nikah

Hahaha.

P/s: Maaf tak jenguk blog kamu semalam sebab ada hal.

adan said...

boss... boss.. bos... ke jatuh cinta ngan boss? lalala

Raji berkata said...

yeah kawen jer lepas nih msti xde dh psl boss kau dlm entry xD

lea said...

ngah layan hindustan gak ni..hehe

Cekodok said...

rekod ni.. ce cube ce cube tengok.. hahaha