Tuesday, April 26, 2011

♥ kalau dah jodoh.... ♥

"kompang dipalu...pengatin baru...duduk bersanding tersipu malu"....ecehcehh

"diam-diam berpandangan...mata bertentang mata...malu malu aku malu"...haahaa


seperti yang dijanji janjikann...hari ini malam ni today aku akan mendedahkan sesuatu yang boleh tahan nebes nye.......



segale teka teki segale ucapan tahniah aku sambut dengan senyuman..senyuman jahat bebenor...ngeee~ sepak la tott aku pakai kasut adidas lepas ni..aku tak marah...









jeng jeng jeng...











tanananaa......















huii tokyah nebes la...


















ade rupe aku ke...bukan tizz zaqyah juge...





al sebenarnye...bukan mak aku sambut menantu...bukan mak aku sambut bakal menantu...bukan jari manis ku disuakan cincin...bukan...bukan aku heroin dalam ini cerite...



hehe.....kalau korang rase nak ketuk kepale aku dengan senduk...aku cadangkan pakai la senduk bersadur emas..kot-kot kalau aku jadi Tanggang, bergaye sikit...huahahaa...

tersebut la kisah member aku yang bertunang..aku tumpang glamer aje...kihkihkih...

cantek kan die...orang kate macam Tizz Zaqyah...padaahall jauh panggang dari api..ecehcehh ayat jeles aku..ala aku tak kesah ramai kate aku macam era pajira...aku biase-biase je..hahahaa gunjul jangan amek hati.....




ekceli before ni die senyum tak nampak gigi..lepastu aku soh die try test cobe senyum nampak gigi..see, cantek kan...aku suke sangat!...lepastu kan sepanjang majlis die senyum camtu lepastu die bising-bising cakap pipi sengal la rongge sakit la..eleh lepastu aku confirm gambar mesti cun melecun..adoii jeles cik toya! 



kalau korang nak tau aku punye nebes bab nyarung cincin tu..rase nak ulurr je tangan sendirii!! hahaha kijam-kijam!!







ape-ape ponn aku happy sebab ramai kawan aku dah bertunang dah bernikah yang dah beranak pinak pon dah...


aku bile lagi?? huhaha.....






eh cop-cop..aku nak kasi korang tengok satu makanan ni! serius aku 1st time tengok mase kat majlis membe ni!




murtabak beskot....seliyus aku suke! lepastu aku beria nak buat sendiri lepas aku malas...aku nak makan je....








eh lupe nak perkenalkan heroin ni...








SELAMAT BERTUNANG 

bai 

DAN

ekin


semoga kekal ke jinjang pelamin terus ke anak cucu terus ke cicit dan seterusnye...tamo gaduh-gaduh..hehe



darr~ tokyah nebes dah...ngiahahaha

16 comments :

Nasriq said...

Huh! Cis! Haih!!!!!


membazir jea berteka teki!!!

KUREKURE COMEL said...

cisss..sama jugak dgn nasriq....
ku pikirkan azi nur...rupa2 nyeee...
auummm...hihihi...


betullah..mcm rupe tiz...comel lah...
hehehe...puji melambung ni...smile..

Ayie said...

cis jugak.. Hahaha

Amoi said...

cantiknyaaaa!!

dan kek pun tu pun macam sedap

nak!

Rina Rossoneri said...

disebabkan bukan kamu yg bertunang, murtabak biskut tu lagi menarik perhatian..heheheh

mommylavender said...

ish2..ada gak mommy ikat kat tiang n ukum geletik pinggang azi ni kang...nak nak???~heee

Cik Bidadari said...

alah... akak dari mula entry dok fikir... bandingkan muka azi dengan tizz zakiyah tu... eeeeeeeeeeeeee... sian tau fikir tapi tak betul... sabar ajalah... tapikan kalau bebetul... seri org kawin tu akan nampak yeak... beza dar wajah biasa... cantik dianya baju kan

Miss Tira said...

Mengidam sangat Cik Azi gamaknya ni ye. Takpe, next turn InsyaAllah kamu pula. Hehe.

Mr iz said...

he he he... cepat cepat la pulak tu.... he he he he...karang kecut pulak...he he he... jagn mara ye cik azi...he he he...tapi macam best je murtabak biskut tu...he he he... selamat lah juga kat bai dan ekin... hadapilah rintangan yang mendatang dgn bijak sana ye.... dan jaga jaga dengan semut kerana darah anda manis...he he he he

adan said...

salam.. cantik la member senyum nampak gigi tu.. asal sealam ni die senyum tak nampak gigi er?

hans said...

tengok pic member ekau buat den pula rasa tak sabar nak kahwin

NICK IRFAN said...

eh! awk bila plak? hehe

HonEyBuNNy said...

cantik la baju tunang dia...

ijau gitu..lawa2...

azi nur said...

b4 ni die senyum simpoll aje..hhhehe

azi nur said...

irfan tanye turn sayee biloo pulak?? heheeeeeee no kumen~

Qaseh dalia adelia said...

eh macam tiz zaqyah lah hehe