Wednesday, April 20, 2011

♥ Terang Bulan ♥

hye malam...

semalam aku cerita pasal apam balik..lepastu ade satu komen datang dari Adan die kate kan kan

lepastu kan aku try test pawer beli apam balik dekat pakcik tu cakap cengini...






lepastu pokcik tu senyum-senyum bagai...bukan tak tau maksud aku..dah tentu die jual apam balik je bukan ade makanan lain...adoii..aku pon satu, ingat kat sabah bah..amek kau azi sejebik...


haha...pokcik-pokcik...dah kire ganguan seksual ke pokcik ni??? lepastu aku nampak pulis..aku ingat pulis tapi rupenye Jaga je pon...asal baju die macam pulis??..ke aku yang budus...aisyemen!

kesimpulan : jaga-jaga naaa~ haha

&&&&&&




tadi kat opis tade karen..means tade elektrik dari jam 2.00 petang kalau ikut jam punch card...kalau ikut jam aku pukul 2.10 petang..kalau ikut jam atas meja aku jam 2.15 petang..kesudahnye aku taktau mane jam yang bonar....


lepastu lamee sangatt aku tunggu tade juge karen..lepastu budak-budak dah sibuk ajak aku pergi mencari 'nur' di Jusco...



aku keberatan nak join...sebab banyak kerja tertunggang langgang aku tak siap...hurmmm sudahnye aku hadap la juge dengan lampu comel kiut miut..murah punye beli kat pasar malam je kot...



percaye la opis gulap gempita...nak masuk jamban pon aku tak kompiden...aku takoot boss stanbay dalam jamban skodeng aku..hahaa gile ayat nak kijam! oh boss MC ari ni...haha




jengjengjeng....tora datang lagi dengan lampuu jelontong ajaib yebayeba...



kalau ade kaler pink..dah tentu aku rembat dulu tanpe pikir panjang..ni cume kaler oren dengan oren dan oren..tak de pilihan...sambar aje la labuu~



boleh digantung juge...jangan salah paham ye..yang bawah tu bukan pintu peti ais..bukan kotak muzik juge..ianya tempat bateri...gile besar gajah bateri die..huaahaha tipu2..



bile dah pasang lampu ni aku tak buat kerja pon..dok hadap lampu ni je...lepastu berangan..kesudah sampai pukul 5 baru aku tersedar....''lame juge aku hadap lampu ni'' hahaa...gilo mereng...





20 comments :

adan said...

larh.. lepas ni kena hati2 komen kat blog cik azi.. kahakhakha...

KUREKURE COMEL said...

hahaha.....mesti pakcik tu kemain ketawa dlm hati..hihihi....


lama gila blackout...bestnyeee kalau kat opis mina cmtu..hahaha...

blh ngulor...mslhnya kat opis ada backup pulak..adooii....


comel lampu tu....berangan nak kawen ek...hehehe

azi nur said...

adan : hahaahaa azi nur lurus benduull! haa

azi nur said...

mina : ayoyoo kawen2..hahaa

Nur Aju said...

hahaha..klakar gler..brani tul azi tny..hahhaha :P

Cik SHiNJU said...

hahaha...'padu' jek jawapan pokcik tu..erk,ko hari2 ke makan apam balik? x jemu?

Nasriq said...

tak muak ke? adei... kalau aku, sekali jea... dah la banyak tepung jea...

mommylavender said...

comey lak lampu tu azi oiii~ heee..bekenan mommy...

Cik Bidadari said...

alahhh kenapaa tanya camtu... alahhh jgn noty2 okey... nak kena babao adan tu.... mujur pokcik tu tak bawak balik azi... heeeeeeeeeeeeee

Miss Tira said...

Dah macam akuarium dah lampu tu. Hehehe.

Ayie said...

Lampu tuh kelihatan menawan.. HAHAHAHA

Mr iz said...

he he he... kesian pakcik tu taka pasal pasal gundah gulana...he he he...lawa lampu tu ...he he he patut la sampai tiga jam menenung lampu tu saje dibuatnye....he he he.... sabar je la...he he he....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
wakakkaka ko beli ..ke apam balik tu..aku nak jugak

Farah Shamsudin said...

waahhh.. cumil lampu tu..nasib ada lampu yang berjasa tu kan.

Qaseh dalia adelia said...

hehe ingat sabah ke ..tibe2 nak nyanyi terang bulan malam ini kerdipan bintang seribu .. hehe

Raji berkata said...

dh ad lampu cmnih msti lagi semangat lah kan nk blajar?
hahahah

MerLe said...

haha..comey molek lampu

nUr _ atiQah said...

haha..try n error..
haha ^^~

Ain Zulaikha said...

owh, hehe.. senang cite cakap apam balik je gerenti pakcik tu faham. harap sangat lah rumah sewa ni dapat berthan selama seminggu, bil api tak bayar lagi ni.. hehehe

Amoi said...

nanti ai nak pergi kat mak cik jual apam balik


"mak cik tolong petik terang bulan untuk saya"

lepas tu kena ketuk dengan senduk mak cik.

kehkehkeh