Saturday, April 9, 2011

♥ oiii dengar sini aku nak koba! ♥

as-salam...


dengar sore aku dah tentu tak boleh.. Y___Y menangis era pajira kalau dengar sore aku, musti nyesal tak amek aku jadi proteje...*muntah!



ekceli, dah 2 hari sakit mate...namun ku gagahi jue ke opis...ikut kan hati memang tak mahu pergi..tapi oleh kerane aku mendapati keraguan, kemusykilan, kerumitan, kesangsian, kewaspadaan dalam penyata akaun syarikat berakhir disember 2008! jengjengjeng... nebes-nebes ni...hampir ke kemuncak penyiasatan...aku dah macam Detective Conan bersi perempauan!
haha...





wahh kemain..dah macam era pajira....sakit mate punye pasal...haha *menyampah


semalam juge peyjal balik...aku le yang angkut die kat aiport...abes tu sape lagi kan kan kan...lepastu pergi makan, pergi jalan, pergi jalan pergi jalan...pergi jalan...borak-borak...makan jalan borak..makan jalan borak...lepastu jalan lagi..jalan jalan sampai pengsan @___@ hohooo







oh aku lupe nak cakap dengan peyjal pasal lamaran tu...kahkahkah...tak tergamak kot!


lepastu semalam juge aku jumpe baby Qiss sepupu paling kecik yang ngrrr geramm sangat!


aku gigit pipi die..merah-merah....hahhaa...


pon pon pon pon pon pon pon...kereta kecil ku berbunyi...
mari la adik mari naik...boleh ku bawak jumpe peyjal..hahaaa *gilo



ee gerammmmmmmmmmmmmmmm sangat lah!!






hye..name saye Qisya Aqilah Binti Amir...saye sudah 8 kg...saye ade kakak sepupu yang sewel...=*






jalan lupe tutup aurat ye...kihkihkih...




kakak sepupu saye punye shawl...belit-belit pon saye suke... ^^,


ok, sekian...


p/s: jum bantai tido sampai besok pagii...ngiahahahaa

19 comments :

KUREKURE COMEL said...

amboi...sakit mata...tp terubat la kan...buah hati ada di sisi...hehehe...



comel gle baby....hehehe...mcm iras cik toya la....hehehe....

azi nur said...

kehkehkehhhhhhh~

mommylavender said...

kiut miut dak kecik tu....mommy pun geram...tapi dak besau kai spek mato itam tu lagi r emmmcemmm.he2.....tomey~salam pagi azi

nub said...

hahaa. adeh. style post nii

qasehraihan said...

sakit mata ek??hehe
xpe2 nt baik a tu..
buah hati dh balek..

comelll amat bby tu..hehe

Cik Bidadari said...

comel gila... akak suka part awak lukis2 tu... keh keh keh... peyjal tu bf kan? dah lama nak tanya. tak tertanya tau

Cekodok said...

haha... adess.. weng la ko ni... pinjam budak tu satu hari nak bawak jenjalan.. ngee

Miss Tira said...

Sakit mata ea? Ciannya. Tapi mata Tira sihat dan terang benderang lepas tengok gambar baby tu. Argghh, comelnya. ^^

Nasriq said...

sakit mata tak apa asal tak sakit hati...hoho...

azi nur said...

mommy : encemm ke...kehkehh

azi nur said...

nub : mesti ade stlye~

azi nur said...

qasehraihan : huhu buahati???

azi nur said...

cik bidadari: bf la kot...buat mase ni..isyallah akan tettt

azi nur said...

cekodok : ya bisa bisaaa

azi nur said...

miss tira: mate kiter pun dah terang bendrang~ hehe

azi nur said...

nasriq: kalau sakit hati...diam diam aje..hhehe

Cik Ezy said...

haha..
comel giler!
nk cubit pipi die!
gerammm!

lea said...

geramnya tgk pipi budak ekcik tu
rasa nak cubit2 je

Mr iz said...

he he he macam dah tak sabau je tu...he he he..ala comeinye dia bertudung tutup aurat tu.....he he he... bole jd menantu ni...he he he