Friday, April 1, 2011

♥ Tak semua orang SENANG dengan kite ♥

rentetan entry boss semalam...


tak tergamak rasenye nak bercerite pasal bezday boss ari ni rate-rate yang bagi kumen semalam bersetuju mahu report same boss..uii pelish la jangan.....


..kalau aku cerite kejadian arini, lepastu mesti korang nak gtau boss kiterr...lepastu boss kiterr tau abes kiterr kene pancong...lepastu pergi kerjo takde kepale jadi momok cekik boss...ape-ape pon boss sangat sporting la tadi!!! tade boss se'sporting' boss!! boss memang TERBAIKK satu dalam 4 billion!!




ini betul entry sebenar...



mungkin entry ni bernada serius...secare seriusnye inila 1st time aku bersipat serius....


tak semua orang senang dengan kite....maksudnye tak semua orang suka dengan kita......Era Fazira pon ade yang benci...apetah lagi kite ni...



sesungguhnya kita hambanya yang hina...tak layak berada disyurgaNYA, namun tak pulak kita sanggup menjengah ke nerakaNYA apatah lagi duduk disitu...nauzubillah...


tak kisahla berape ramai yang membenci kite...sebenarnya orang macam ni banyak menyumbang kepade kite...tak percaye??

1) dah tentu sumbang pahala kat kita..
2) mungkin sumbang trafik...lagi die benci kita, lagi die nak jengah blog kite..iya tak..eheh lain macam je bunyinye...ngee~


mesej nye..aku pon tak tahu...tak kesah la....biala....ape saje la...jangan dilayan bende sampah macam ni..tak kan kemana...



bak kate pejal "dorang sare kite makan ke?''



kesudahnye korang ade telinga dengar, korang ade mate pandang..korang ade otak korang pikirla sendiri......wassalam~




11 comments :

KUREKURE COMEL said...

wahhh..bukan senang tu bos kena puji..hehehe....



betul....org bukan senang tgk kesenangan org lain.....so...
kita tak payah hiraukan sgt....

nnti kite sakit kepala pulak...huhuhu

Raji berkata said...

betul tuh kdg2 kte kena cuba juga buang perasaan dengki dan iri hati ^^
cuba menerima kejayaan org lain dgn hati terbuka
inshaAllah kita pun dpt manfaat ;D

tpi bab menegur tuh btol lah kalau kte rasa dia salah kte tegur lah secara berhemah kan ;D

Cik Ezy said...

tulaaaa..
cik ezy pon mybe ade yg xsuke..
ekeke
tetibe..

Cekodok said...

masing2 dah besar dah... dah baligh dah pon.. dah boleh kawen dah.. ngeeee.. pikirlah selayaknya anda

beaty said...

biarlah dorang membenci, marah ker apa ker..yang penting happy...

kay_are said...

(-_-") kat part mane yang nampak serius tu?? cari2 x jumpe.. tau2 je dah habis? huu

mommylavender said...

mommy suke kat dagu tuuuuu~ comey jer...cam dagu kajul, ashwara( alah menantu amithabachan ler)...senang kate dagu cam tu mmg cantik..komen mommy lari tajuk.

mommylavender said...

mommy suke kat dagu tuuuuu~ comey jer...cam dagu kajul, ashwara( alah menantu amithabachan ler)...senang kate dagu cam tu mmg cantik..komen mommy lari tajuk.

Miss Tira said...

Tak semua orang suka kita dan tak semua orang benci kita. :)

azi nur said...

CEKODOK : NGEE I LIKEE UR STATEMENT!

Qaseh dalia adelia said...

biarlah org tak suka kita .. kita suka je semua org hehe