Tuesday, April 5, 2011

♥ canteknye berTATU?? ♥

pertame, die memang cantek!


sape yang tak kenal Taylor Swift...baru-baru ni beliau menerima 4 anugerah pade Majlis Anugerah Akademi Muzik Country di Las Vegas..



aku suke die sebab die cantek..myb...huhu


cantek??


alololo...cun nye.....



ala busuk-busuk...comel kut...cobe kalau aku buat..dah sebijik macam tutt yang binatang punggung kaler merah tu..tapi comel juge ape..ngee!




ok dah puas tengok yang cun, cantek menarik meletop??






meh aku bawak korang tengok something yang dalam kategori cantek juge la...











ibu-ibu, bapak-bapak yang mengandung diminta jangan nontonn!! pelish...












ngiahaa bapak-bapak tak ngandung sih! aduhh amet-amet jambang bait...










hye...my name Maria Jose Cristerna..just call me MUJER VAMPIRO (Pontianak Wanita)











mau lebih lagi??










lagi??









ok...cukup ngeri...







MUJER VAMPIRO seorang perempuan...beliau adelah artis tatu Mexico!





istilah CANTEK sangat kompleks dan unik........



istilah korang pule macam mane?? tepuk dade tanye selere...
 
 
ump! amboi berselere nampak..hehe...



13 comments :

Raji berkata said...

woahhh menakutkan btol manusia vampire nih o.O

Cik Ezy said...

haha.. udoh giler..
snggup pulak die wat muke camtu..
haha

mommylavender said...

meremang bulu tengkok mommy nengok~ menakutkan~ pelik orang puteh ni, elok2 cantik pi di ubah2 hudoh gitu

Nasriq said...

wuaaaa... gila cantik orang gila ni, orang gila pun tak gila nak buat perangai gila macam ni...

KUREKURE COMEL said...

perhhhh..tersentap menengoknye....
amat mengerikan...takde keje kot tu...
issshhh...

Cik Bidadari said...

eeeeeerrrrr... tu org real kan? kesiannya... kulit cecantik nak cantikkan lagi dengan cara yg pelik... sakitkan? terkejut akak... camana akak nak tidur nie? akak dahlah penakut walaupun nampak cenggini tau?

Miss Tira said...

Istilah Tira ialah "Go To Hell" untuk orang macam ni. Humagaaih, bangang sungguh ni mesti dekat sekolah tak belajar pendidikan moral. Hahaha.

puteri ain said...

hantu kak limah lagi cun..hehe

Cekodok said...

adeh.. gua pon tak tau nak ckp.. cantek ke cantaek.... hahaha

NICK IRFAN said...

taylor swift berlakon jd pmpuan bunia layak la muka dia unik yg jembalang eh! bukan yg kat bawah tu xnk komen... hehe

adan said...

euwwwwwww... gila er budak mexico ni.. taylor swift cantik.. tp yang muka macam errrrr... buruk..!

Qaseh dalia adelia said...

huwaaa malam ni ngigau

Mr iz said...

he he he he kreatif pontianak ni... ni bukan geng harum sundel mama ni... pulangkaaaan........he he he