Saturday, April 2, 2011

♥ PERCUME untuk semua!! ♥

huooaa malam ni update 2 entry...tamak bin halobe...

aku mengaku sekarang aku tak boleh nampak perkataan PERCUME!

BUY 1 FREE 1

dan tak suke ayat ni


BELI 1 DAPAT 1

hokaloh memang la beli 1 dapat 1...tokseh la tepek lagi kad manila, kertas kotak, tutup tin susu kat situ..sakit mate auw...takkan nye beli 1 dapat sepuloh...nipu la tu...

ni baru betul percuma..dah akan percume setat arini hingga habis bulan April...sempena  

Oral Health Month <-------- klik untuk lebih lanjut


so ape lagi moh ler kito terjah klinik-klinik yang tersenarai....excited kau, nebes pon ade ni nak cek gigi....dah berkarat dah tumbuh segale rumpai laut..rumpai darat menjalar sampai naik ke lobang idung....eleh mcam korang bersih noh...ngee~



last hantar gigi pergi cuci dengan dokter mase sem 5....gilo bape juta tahun dulu kala! mahal kau...tak mampu..aku kan kemut macam boss...jadinye ini la peluang yang ade! PERCUME...pengsan @____@ aku mase bace, macam menang pawer root...ecehcehcehh...



see...see aku dah garis name dan alamat dan no tepon klinik yang bakal menjadi mangse aku tak lame lagik...korang jugak haruss buat begitu!



 
*amboi...sekap cik Toya dah macam singa...
 
 
 
Bright Smiles, Bright Futures!






16 comments :

Novelgurl said...

Hahha..bgsla..nnti kena cahaya matahari bersinar gitu XD

adan said...

cepat je kalau benda free kan..kan... kita serupa... lallala...

Cik Bidadari said...

auww... dalam gelap gigiku memancar hebat.. kankankan?

Miss Tira said...

Yeeah, lepas ini gigi anda pasti bersinar. Senang laa lepas ni nak bodek boss. Haha.

Nasriq said...

lepas ni kalau nak pandang senyum nampak gigi kena pakai spek mata hitam... silau berkilat2...

Raji berkata said...

woahhh ni yg takut nih =.=
kaviti aku dh berapa ratus dh lol

azi nur said...

NOVELGURL : NGIAA HAHAA BESINARRR MACM BUNGE MATEHARI KAN KAN..

azi nur said...

ADAN : I LIOOKEEE!!

azi nur said...

CIK BIDADARI : DALAM TERANG PON ORG BOLEH SILAU..DASAT TAU..HEHEE

azi nur said...

MISS TIRA : TETT RADIO XDAPT... :(

azi nur said...

NASRIQ : HUHU GITU LA GAMOKNYE...

azi nur said...

RAJI : BEK KO POGI CUCI CEPAT2 NANTI LOBANG2 SEBELUM SEMPAT NAIK PELAMIN..KUHKUHH

JIJI YU said...

hahah kau salu gak pergi servis gigi..salu kena puji..ehehe

Qaseh dalia adelia said...

gigi kite samelah cik toya haha

Cik Ezy said...

die tulis kat mydin terengganu..
tp semlm ade kat giant terengganu..
ekeke..
kesilapan kot..

KUREKURE COMEL said...

hahaha...samalah...mina kali terakhir sem 4....lepas tu hareemmm...


nak pi skrg mcm gerun pulak..
tp kalau dpt doc ensem...best gak...hahaha....