Saturday, April 16, 2011

♥ bloggers: jum lepak~ ♥

hye petang semua...kerja setengah hari kat opis memang membosankan mengadap kerja-kerja terbengkalai yang memang tak mampu aku buat sorang..hurmm semua nye gare-gare aku nak jadi detective conan konon nak menyiasat penyata akaun lepas-lepas kesudahnye hasil pencarian masih samar-samar...aku naik buntu sih...letak dulu ke tepi..



gaye sorang penyiasat~ lalalaa





ape planing malam minggu korang??

kan best kalau kite dapat lepak same-same ketawe guling-guling menyaksikan tengiling berguling sambil tiup seruling sambil makan kuih 'keling'..kihkihkih


aku paling suke ketawe..ketawe tak ingat dunia sampai hampir putus urat kintut pon aku pernah buat dulu mase belajar la...ow! rindunye kenagan lame mungkin sekarang dah insaf separuh...ketawe sekadar perlu ala-ala sopan macam siti nurhalija.. ketawe pon satu terapi yang bagus..



aku nak juge merase korang belanje makan kat old town ke nando's ke paling best dapat makan kat sushi king...kan kan kan...wah kemaiin aku mintak korang belanje mahal-mahal...bukan ape aku ni kan memeygang prinsip 'menyimpan kan lebih baik' ha tak gitu...


insyallah ade juduh kite bertemu~











p/s: eh blog cekodok dah xde eh??

15 comments :

Cik Ezy said...

keh3..
bgosnye prinsip azi ye..
dtg ganu meh.. jmpe ngn cik ezy..
kite g berjimba.. haha

azi nur said...

mohh ganuuuu kiterrrr~~

leh jumpe jijannn i liokkee!


hehe

Cik Bidadari said...

a`ahhh... beborak pasal apa? hik hik hik... akak nie memang penyegan orgnya....

azi nur said...

kehkeh...pasal makan makan nak..dapnye makan.. alaoooor jagn segan2...

mommylavender said...

meh umah mommy ..mommy blanje biskot cicah teh~heee....

HonEyBuNNy said...

hehe....betul tu...seronok kan kalau gelak ketawa sampai nak putus urat kintot....hehehhe....

GiveAsh said...

nak makan kue keling..mana nak dapat hehehe

syairahmohdanuar said...

saya suka nando's.hikhik.sy suka jugak telinga keling! ;D

Mr iz said...

he he he meh sini ...blanja makan angin ni...meh la...he he h kasi kembung perut sesama ni...he he he

Novelgurl said...

aip..x baek ketawa over..over.. =D

shameel Iskandar said...

ketawa itu satu kesenian yg harus dipertahankan.

Nasriq said...

nak ikan bakar boleh?

NICK IRFAN said...

btol2 ketawa baik utk kesihatan

KUREKURE COMEL said...

meh...blanje mina..sbb mina pun tgh mood menyimpan ni...hahaha...


mina nak ikan masak 3 rasa je...murahkan...hehehe..




cekodok mmg dah tutup blog....

Miss Tira said...

Bagus tu prinsip Cik Azi. Jadi Tira pun amalkan laa menyimpan. So tak boleh nak belanje Cik Azi dah. Haha.

P/s: Maaf lambat komen sebab busy sikit.