Monday, April 25, 2011

♥ kamu memang blogger berjaye!!! ♥

 hye semua...mule-mule aku mengaku beberape hari lepas aku...

  • tak terjah blog korang poon!..
  • tak follow korang balik poon!..
  • tak update entry yang suci dari hatii poon!...
  • tak komen langsung entry korang poon!...
percaye la setiap kejadian bersebab...sebabnye aku giler nak kawen..huahahaaa ok, tak de kene mengena..sebabnye..biarla citi nor halija je yang tahu..''biarla rahsiaa..'' *sakit hati an an an...


petame-tame aku nak bagitahu satu dunia..akuu rinduuu kat blog depa ni.. T___T













 sape lagi..sape lagi aku rinduu....
















klik iklan dulu...ngee~ main snap je haku...kahkahkahh rindu-rinduu..sape lagi sape lagi....









lagik..lagikk...
















sape...sape


















sape lagiiii...



















aku dah kire review blog orang malam ni..aku suke..aku suke...aku suke rembat header korang yang cun melecun..mintak halal ye...









huishh tunggu jelir lidah baru nak snap...huahhaa...








lagikk lagikkk...


















senang cakap semua la..kang patah jari manis aku nak snap satu-satu..jari mane nak masuk cincin nanti...hahahahaa






ok...sekarang aku nak terjah blog yang selanjutnye....tata...titi..tutu...

































eh nak bagi korang nebes-nebes dulu...ngeee~ 



esok baru rancang nak cerite...kahkahkahakah 



*ketawe dengan nada yang begitu jahat bebenooooo





sekarang ponn aku dah nebess....nebess bebenoo kau!





























"gengam erat gengam rapat-rapat..besatula hati bersatula jasad.."






"walau pernah dipukul ombak..walau setinggi mana ombak menampar pantai..ketahuila ombak dan pantai tak pernah terpisah.."






13 comments :

shameel Iskandar said...

Salam.

Terjah menerjah mengeratkan ukhwah. Tetiba teringin nak terjah blog yg tersenarai tu.

KUREKURE COMEL said...

perhhhh...perhhh....adakah kamu senyap...sbb yg last tu...
ehem..ehem....sila lah share ye..
wajibul....hehehe...

JIJI YU said...

aku nak delete blog aku malam ni jgk.ahahaha

azi nur said...

shameel : sila terjah..memang untuk diterjah..hehe

azi nur said...

mina : jengjengjenggg nebes2..

azi nur said...

jiji : oh plezz jangan..."haarr'' haha

mommylavender said...

rindu mommy ek...alaaaaa2 kembang kempis idung ni dah....tq azi. eh2 pic bawah ni cam dah ehem2 jer..pat kongsi .....patut lerrrrr..sonyap je.

azi nur said...

mommy...tetttttt...ngee!

Cik Bidadari said...

rindu kami tak serindu yg bawah tu yeakkkk... weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... tacing2... akakpun baru malam nie nak start bw... sehari 2 nie tak sihat

Miss Tira said...

Nervousnya nak dengar berita selanjutnya. Adakah? Hahaha..

Terima kasih review blog Tira dalam ni ye :)

Nasriq said...

owh... adakah......???

atau adakah?????



ataupun adakah??????????



haih... nebes gak la....

Ain Zulaikha said...

terima kasih azi :)


=.=' gambar bawah tu.. tu tu tu haaa tu lah, dah kahwin ke or dah tunang? sampai hati tak ajok... T__T membawa diri lah gini

adan said...

salam.. wah ada header adan la.. thanks cik azi.. jom g siam nak..? hahaha..