Monday, April 18, 2011

♥ Azi Nur prepared Nama Anak ♥

reflection*************
aku mungkin kasar dalam pergaulan, mungkin kalau bab bergurau tu aku tahap melampau-lampau mungkin sampai orang tu nangis aku kerja kan..kijam kijam!


tapi aku mengaku aku nampak ayu bile senyum..hahahaahaicumm *bersin berdarah




wah suci...T__T menangis kalau boss tengok muke bajet ni


oh jangan salah faham...ini bukan entry tayang muke..


alololo...kimbang-kimbang lubang hedong



*************reflection


as-salam semua...hari ni mate aku bentuk Lep-Lep...happy sebab aku berjaye mendapatkan buku nama-nama islam...



mungkin usia 23 adelah usia yang gatal...aku layankan je ape usia aku nak...usia aku dah lame mintak beli buku nama-nama anak..jadi aku beli kat popular tadi kijap..alooo comei-comeila name dalam ni...tak sempat aku snap muke depan nye...nape la usia aku tak mintak cool blog ke, murah sikit...hihihi



dah tentu kita nak name yang maknenye indah kan...aku tak nak name yang sarat berat atau terlalu moden...aku suke yang simple je sekali sebut kalau boleh insyallah~...dan berakhir dengan Nur..contoh cam name aku la..azi nur camtu..kahkahkah gile kuat berangan...ade jugek pempuan cam aku ni kuat berangan meraban tah ape-ape!!! yes! yes! aku mengaku sekarang aku kuat berangan!



hepp! jangan pakai cengini mase kawen..haha



p/s: mestila 'bukan' azi nur yang lukis kot..azi nur tu tau ape je selain makan tidur..makan tidur belasah orang...menyakat orang...haahahaa pecaye plez~



18 comments :

HonEyBuNNy said...

kita geng...ila pun suka makan tido makan tido jerk..hehe

mommylavender said...

hee~ eh2 berangan lagi azi ni...byk makan buah berangan kot~

JIJI YU said...

eheh sekang ni akud ah mengamalkan amalan mulia tersebut..makan tido...ehhe

aNiS aNiSa said...

suka berangan cm azi nur jugak!!=)

amboi dy..xsbaq nk ada anak ka??

wajib kwen dah ni heee =p

Cik Bidadari said...

amboi... nama2 tu dah ready yeakkk... cik abg dah ready ke lom tu?

Nasriq said...

ada satu nama... best betul...



NUR KASIHan... Muahahah...

Titisan Hujan said...

hohohoiii...kuat toi berangan nih..........

TH 1 jek angan2 nye.nk p jenjalan kt jepun..wuiii mesti bez

Ezay Hadry said...

dah pilih2 nama anak ye..hihi takpe2 nanti tempek beso2 kat dinding atau kt peti sejuk tengok ari2 nama tu..hehe

Farah Shamsudin said...

bagus dah ready ek? bila lagi nak langsung tuu.. dah boleh dah tuu..:)

KUREKURE COMEL said...

amboi....hehehe..padahal mina pun dah ada nama anak...hehehe....



mina tau pic tu dpt kat mana....suke gile main games tu..hahaha...


rambang mata pilih baju...hihihi...

adan said...

23 tahun dah layak untuk kawin... ^_^

NICK IRFAN said...

eh! dh siap2 nak cari nama anak ke? hehe

Miss Tira said...

Amboi, awalnya prepare nama anak. Haha.

ch0ch01ic said...

prepare awal2 last2 bila kaluar nama lain yang dipilihnye.likes what happened to me!huhu...

Qaseh dalia adelia said...

xpe lah usia 23 ni mmg patut gatai pun hahaha.. yg penting nama anak tu makna2 yang baik ..nur tu cahaya witwittt

puteri ain said...

awal na pilih nama anak..haha..tak pe..perancangan itu penting..rite ? hehe

MerLe said...

dh bleh mula cri dh tu..lbih kurang je umur kita..cma sy lbih 1 thn je..hehe

RIMA DANIA said...

haha..azi punya gatal tang2 situ je.. ni jom tengok tips kahwen sederhana... hehe....

http://rimadania.blogspot.com/2011/05/tip-rancang-majlis-kahwin-sederhana.html