Saturday, July 23, 2011

Jadikanlah Setiap Hari Sebagai Usia Terbaru Anda! .

bulan 7 bulan yang sibuk....bulan yang penuh...bulan yang bayak hari dan banyak minggu...

bulan 7 juge dijangke akan lambat dapat gaji....tapi berkemungkinan akan naik gaji..insyallah....(padahal baru dapat bonus...) haha..

bulan 7 jugekk la..macam macam hal terjadi pade aku yang dihimpit pelbagai dugaan dan   coobaan...
alhamdulillah semua dapat aku tangani dengan senyuman...


bila kite terpakse berdepan dengan pilihan yang banyak, langkah yang paling baik dan bagus adelah lariii dari masalah dan pilihan tersebut....gituuuuuu...tak gituu...tak boleh cengitu....ape yang perlu adelah,

letak kan diri kita pade satu tempat yang tinggi, dan buat la terjunan gaye kluang man....kahkahkahhh sudah pastinye aku tidak boleh memberi nasihat ape tah lagi menjadi cikgu kaunseling...mahupun PRS..(pembimbing rakan siswa)...tidakk dan pangkah..sila jangan undi...


IKLAN


ini minuman kesihatan namenye...budak budak indon kat site minum ni..serius mantap....bertenage dan sangat cergas!! yang penting HALAL..



bulan 7 ni juga la..aku sangat tak BW...tak update blog..dan semua yang berkaitan dengan blog, facebook, skype, segala jadah...i'm sorry..... sekian.. :(


yang sebenarnye bulan 7 adelah bulan yang cukup besar maknanya dalam hidup aku..selain hari lahir atok, makcik, abah tersintaa, sepupu sepapat, dan kawan kawan....bulan 7 juge merupakan bulan kelahiran aku...



yang jatuhnye pade 22 haribulan...pade tahun 88....nombor yang cantek kan kan....880722 gitu...


diusia genap 23 tahun 1 hari ini...aku berdoa semoga...



- berjaye dalam ape jua yang aku ceburi...
- lebih bersikap dewasa...
- cube berfikir secare dewasa..
- berpakaian secare dewasa...
- bercakap gaya orang dewasa...
- banyak bergaul dengan orang dewasa..
- dan semua yang berkaitan dengan orang dewasa...


gambar kurang memuaskan petikan dari buku : JADILAH WANITA PALING BAHAGIA - jangan bersedih


kat Fb ramai yang wish cepat kawen...ape istilah kawen pade sudut sisi aku ialah...BERAT...bukan berat badan...berat tanggungjawabnye...dan yang paling berat adelah soal jodohnye...wahai jodoh, marilah berdamping dengan ku...ha gitu...



ini manenye kek, kek lilin batang 3, yang dipilih atas dasar keperihatinan...lepas tu nebes tak abes abes...lepastu sentap..lepastu happy ^________^ tang mate tu memang mate pelsu..maklumla taik mate berselupat...gile serabai..


okes, thanks for reading!





p/s: yeahh krete dah siapp!!! ala..rindu la nak pakai krete boss tu nanti!



16 comments :

miss Fyqa said...

happy birthday azi :)

muda lg tu..heee~

Ezay Hadry said...

eh besdey pun bulan 7 ek? ezay next week (padahal orang tak tnye pun) hahaha.. selamat hari jadi..semoga panjang umo, muroh rezeki..naik gaji tu masyuk..

ilisyafikah said...

hepi besday azi...=)

azi nur said...

fyka : tq...hehe

azi nur said...

ezy: alamak...sebulan la kiter ek.. :)

azi nur said...

ili : tq...muah

afiqazizan said...

Happy birthday to you..(:

mommylavender said...

hapy befday sayang....

Bidadari Syurga said...

hapy belated besday...

Cik Ezy said...

220788..
mmg cantek no tu..
arap bwk tuah kat azi..
ngeh3..

epy besday dear..
=)

Mr iz said...

selamat menempuh ke alam ketuaan...he he he... moga berjaya lah dalam apa pun ... dalam bilik... dalam toilet... he he he... moga murah rezeki dipermudahkan segalanya... dirahmati...he he he he....selamat ulang tahun ye cik azi.... berhati hati dijalan raya ye...he he he

Tukang Karut said...

lagi seminggu je pun bulan 7 ni...

zum gerburtag ziel gluck...

Miss Tira said...

Selamat hari lahir.. Moga makin vague the vass.. :)

adan said...

lambat wish.. hepi birthday azi.. dah tua dah..

shameel Iskandar said...

belum terleawt rasanya utk say wish happy birthday azis. Trima kasih krn mengingatkan bln 7 ni gaji naik. Hahah, kena tambah lagi potongan bulana zakat pendapatan.

ILA HonEyBuNNy said...

happpy belated birthday...

dah leh tawin tu...hehe...semoga semakin matang n ceria2 sokmo...

ila pun suka baca buku tu...;_0