Monday, July 25, 2011

makan bersame darah..betul hooliau weii!

makan kambeng golek memang sedap....

makan bakso tepi jalan memang meletop...

yang paling best makan apam balik tangan kanan, sedut air kelape tangan kiri baru betul terangkat....



TAPI!...



ape pule rasenye makan bersame darah??

adekah terangkat atau kasi angkat itu pinggan kasi baling muke itu tokei??




bile kite sedang menikmati hidangan nasi ayam penyet dengan nikmatnye tambah tambah perut dah belagu sedih.....

tibe tibe!!!! 

kite mendapati bahawe ayam penyet beliau masih mentah...bak kate member, seperti ayam ini mau pulang ke reban....mentah dan mentah...apekah peroosaan korang yang hadap ni?



kebantutan untuk menikmati ayam tersebut mati kurang 2 saat!...dengan segera segeranye aku nak angkat kaki...


cop cop copp...sabaq sabaq....bile kite berhadapan situasi begini ape yang perlu? :-



1) banyak kan bersabaq..
2) besabaq
3) besabaq dan
4) besabaq...


dengan muke ciut dan somel, pergi la panggil tokei, slow talk, dan dengan itu....





dapatla, nasi ayam penyet yang baru....dan agak agak berselere ke kau nak makan????




bile terbayang bayang...



ayam yang tak cukup masak ni??


bluwekk! sumpah aku PANGKAH besar besar restoren B*&U ni!

12 comments :

Bidadari Syurga said...

goreng api besarlah tu. nampak sgt tak ikhlas huh...! sabar ajalah.

NuR 'aQiLaH said...

*muntahdarah*

Cik Ezy said...

kompem cik ezy xmkn dh..
bagi la nasik yg laen pon mmg xmkn..
huhu

azi nur said...

hooo tau xpoo!!

Tukang Karut said...

kalau aku, aku panggil balik tukang masak tu suruh dia penyek kan lagi ayam tu sampai masak!

Lea IsNaw! said...

ayam penyet...mcm sedap

Mr iz said...

berkat bersabar... dapt ganti yang baru...he he he.. kira makan dua kali bayar sekali kira untung lah cik azi ni... berkat bersabar... he he he...

ILA HonEyBuNNy said...

alamakkkk...

lau ila..xlalu dah makan...ayam kfc pun pernah kena...huawwaw

Ezay Hadry said...

tak selera dah ezay pun..ishk3..tapi nih tetap nampak sodap..dah la lapor perut ni..hehe rindu apam balik gak

afiqazizan said...

erkkk..kalau ade nampak yang masih mentah dan tak cukup masak..confirm hilang selera nak makan.

alongxp said...

tapi tgk gaya cam dah habis je nasik tu...

Qaseh dalia adelia said...

muntah huhu