Wednesday, September 21, 2011

SENI BERCINTA DAN MEMIKAT LELAKI!


tajuk entry nak gempak.....












nah aku tepek buku paling mantoopp setakat ini yang paling aku suka...

sharing is caring! 

kategori wajib beli dan bace....aku bagi 10 bintang 5 buju!




HEY GIRLS! sila ambil berat....haha











kalau pergi Old Town, jangan order Hot Lemon Tea...sebab rase die sangat weird! ibarat mimpi ngeri! haha




ye ye ... aku tau korang suka, apesal aku nak pakse korang supaye jangan suke pulak kan.... hik!


ok, tu je...darr~










11 comments :

Paris Lipton said...

uihh nak lah buku tuh, ngeee

Tukang Karut said...

tak mampu nak minum dekat white coffe...

EzayHadry said...

buku nak memikat wanita takde ke azi? :P

aha penah minum..tak sedap..sedap lagi ribena..lol

i am S!L4H.. said...

hoh? pikat lelaki?? auwww

*apekah???

x prnah order papepun kat situ, rase nye beli smoothy lg best kot. hahaha

bunga said...

best,,

azi nur said...

PL :beli beli..murahhhh bebenoo...kategori mampu milik..gituu hehee

azi nur said...

TK : moh la den belanjoo...tea je la.,,hehe

azi nur said...

Ezay : ayoyooo...buku memikat wanita azi belum terbitkan lagi..hehe

azi nur said...

silah : ape kahhhhhhh

azi nur said...

bunga : sure best!

Bro Ery said...

Yeeeaah, Miss Tira kena beli buku ni. Oh maybe Bro kena belikan untuk dia baca. Bersedia dari sekarang.. Ahahaha..

P/s: Maaf, kesibukan yang sangat memuncak. Jadi biskut sekarang kejap ada kejap takde. Adoiyaaai~