Sunday, September 11, 2011

bile hari ISNIN..dan bile hari RAYE..

bile esok nak Isnin...adoii badan dah lemah semacam...

nak memula kan hari untuk bekerja memang satu perooosaan yang bukan di nanti nanti kan..adoiii

abestu nak ke idok, kau kene juge jumpe dengan hari Isnin azi...adoii

bile esok dah Isnin..perkare yang paling aku rindu nak buat mase cuti ialohh!!



TIDORR!

-oleh kerane aku ni meletak kan hobi tidur number satu...aku merase sedey sebab hobi ini aku terpakse ketepikan dahulu...hurmm



tapi kan kan...aku ade satu rahsioo agak besau la jugek...


heaku sangat mencintai tidur... kat opis, lokasi terbaik aku dah tentu di bilik sembahyang...huahuahuaaaaaaaaa



emang la bilik sembahyang tu idak la ade bantal, blanket, tilam, lampu tidur, kelambu segale.....tapi itu tidak mematahkan semangat aku untuk beradu!! huhuuuuuuu




alolooooo bosannye nak kerja esok!!



aku sorang aje yang ade mood raye kat opis tu...ringtone HP aku misek lagu raye...tu alarm tido aku misek lagu raye..atas meja aku tu penuh dengan kad raye lagi skrang aku ade bawak kuih raye...


semalam aku masih lagi beraye sakan..ayoyoo ebeli day, abeli jam, menit, saat aku nak berayeeee jekk...


lepastu amek gambar sane sini bajet masing masing layak jadi M la...haha


aku dulik ape nak pakai tudung pink, lepastu kasut nak kuning...haha



wahai SEMANGAT berdampinglah dengan ku! 



mulakan pagi dengan senyuman! yeahhh


SLAMAT BEKERJA..

15 comments :

i am S!L4H.. said...

perghh kasut kuning??

dari jauh nampak kasut dulu baru org. hehe

Tukang Karut said...

udah udah la tu beraya... puasanya idok la cukup sebulan...

teha said...

tido mmg bestt !

bunga said...

amboii..dua2 sama comel..

koala^bear said...

sesuai je pink and biru . lawa . :)

azi nur said...

silah : amboiii dr jauh dah silau ek..huhuu

azi nur said...

TK : alamak sentap tu!! huhu

azi nur said...

teha : hobi yang same ek... :)

azi nur said...

bunga : meacihh...hihi (gedik sikit)

azi nur said...

KB : kan kan..seswaiiiiii gituu!

adan said...

kasut kuning er? cantik.. hehe.. dari jauh boleh tgk dah .

Bidadari Syurga said...

hamik tu dia... pink sana sini... ok... raya lagi yeak...? ngantuk lagi yeak...? esok akak dah start keje... aduh... tidur awal.. kalo tak gamaknya time rehat tak makan tidur punya pasal.... aduhhhhhhhh....

ILA HonEyBuNNy said...

cantiknya baju....heheh

ila pun malas neh bila dah mula sem baru..ehheheh

EzayHadry said...

raya lagi ke? alaa orang raya kt sini kejap je..raya duk tidur je ezay ni

Bro Ery said...

Ni satu tips.. Kat surau tu kumpul segala sejadah dan lipat-lipatkan. Poooom jadilah bantal.. Zzzzz~