Thursday, July 26, 2012

SAMSUNG GALAXY S3 vs. HTC ONE X

aku dalam delima sekarang ni....kejap aku suka S3 kejap aku suke One X....ayoyo...
puas dah aku setadi kat YouTube... hati dah betul-betul jatuh cinta dengan S3 dengan sekali pandang aje..fullamakk dasyat!. tapi aku suke dengan design HTC...

aku mesti dapat kan salah satu ni sebelum raya!...ngeeeee!

"Ya ALLAH permudahkan lah aku dalam membuat keputusan. harap tidak menyesal kelak..ameen."




aku paling suka tang ni...blupblupp....ngeeee!

ok, baru kejap tadi dah confirm suke dengan S3...lagi banyak aku tengok gambo kat google, lagi buat aku gila! bhahaha...yeah yeah!!



2 comments :

Ezy Chiaki said...

beli sume jela sng.. ekeke..
plih yg terbaek ok..
leh melaram mase raye nanti.. haha

Tukang Karut said...

kalau ikut performance one x terbaik...