Thursday, March 3, 2016

PJJ/PLK LIFE : DAFTAR SUBJEK SEM 4! WUHUUUU~


Hai, bertemu lagi. Alhamdulillah aku dah selamat mendaftar subjek untuk sem 4 ni. wow. Pejam celik dah sem 4. Tak sangka mampu mengharunginya kekekeke.



Sem ni aku ambil subjek FIN420, ELC400, ECO 415 dan TMC401. Yup maksimum  4 code sahaja yang boleh ambil kat Johor ni. kalau korang plan nak abes cepat boleh je ambil 5 subjek. Tapi pepandailah buat jadual dengan mantop.



Sepatutnya kene ambil Law sem ni. tapi memandangkan NFU kata sapa belum ambil FIN420, kene ambil sem ni jugak. Tak sure kenapa myb sem depan dah tak de lecturer or else la. Bagus jugak tak ambil Law sem ni. :p



Rasa macam sikit je pulak update harini. Tatau pulak nak cerita ape lagi. tehehehee.



Oh nak bagitahu ni, rasanya aku dah mention kot aku ni student part time. Bukan full time. Untuk pertanyaan full time kekdanya, proses tukar kampus, tukar course etc semua tu memang aku tak boleh bantu. Sebab takde experience. Agak tak patut aku bajet-bajet tahu je kan. So aku tolak untuk menjawab soalan berkaitan pengajian secara sepenuh masa. I kennot.



No. wasap pon aku dah terminate sebab trauma tetibe je mesej masuk non setop. Sampai ahlong pon cari. Bukan ahlong je sampai apek ramalan naseb pon cari aku. Kejadahh la. So sekarang takda nombor dah tutup akaun. Tunggu la aku betenang.



Darr…


4 comments :

adibah shah said...

Assalamualaikum. Sy pelajar sem 1 pjj. Haritu saya daftar subjek dan ada masalah mengenai percanggahan kelas. Tp bila sy nak tukar kelas lain tiada kelas kosong. Maknanya kelas lain semua dah full. Bagaimana ye?

adibah shah said...

Assalamualaikum. Sy pelajar sem 1 pjj. Haritu saya daftar subjek dan ada masalah mengenai percanggahan kelas. Tp bila sy nak tukar kelas lain tiada kelas kosong. Maknanya kelas lain semua dah full. Bagaimana ye?

azi nur said...

Boleh rujuk coordinator. Samada coordinator akan besarkan kelas atau awak akan drop subjek tu ambil sem depan. Kalau awak kenal lect yg mengajar tu boleh contact die ckp awk nk masuk kelas yg satu lagi. Kalau utk awak sorg rasanya xde masalah. Lect boleh consider.

azi nur said...

Boleh rujuk coordinator. Samada coordinator akan besarkan kelas atau awak akan drop subjek tu ambil sem depan. Kalau awak kenal lect yg mengajar tu boleh contact die ckp awk nk masuk kelas yg satu lagi. Kalau utk awak sorg rasanya xde masalah. Lect boleh consider.