Monday, August 13, 2012

RAYA S3

wahhh tak lame lagi nak raya dah...

alhamdulillah....S3 dah aku beli...

kalau ikut napsu aku ni macam-macam kot nak beli raya ni...tapi aku dahulukan S3! yang aku idam-idamkan setelah sekian lama aku survey...hehe


bercerita pasal napsu...bulan puasa tahun ini betul-betul mengajar aku menahan napsu...napsu segala macam napsu!

alhamdulillah...aku dapat kawal 70% napsu beli belah tak hengat dunia macam tahun lepas...baki 30% napsu aku tu dah aku rela kan untuk S3.. kalau ikut kata ibu, ibu soh beli yang biasak-biasakkk ja....alooooo aku pakai Sony tu lama dah kot stat aku praktikal dulu-duluuuu... lameeeeee tu..sampai button die xboleh nak ke kiri xboleh nak kekanan, nak amek gamboo pon xbolehh...nak cas kene keluarkan batteri! sadis kott!

alang-alang hado yang canggih manggih macam ni...ape lagii..

nanti aku tepek sebijik dua gambar S3 aku .... insyallah nak buat sedikit review sepanjang seminggu aku menggunakan S3!! sonookkkk.....lalalaa





2 comments :

Tukang Karut said...

hohoho aku pun dah terbeli s3 2 minggu lepas...

Ezy Chiaki said...

haha..
beraya ngn s3 la..