Tuesday, August 28, 2012

STAFF YANG DIBENCI

dua tiga hari ni.....kebencian aku pade sorang staff kat opis ni makin membuak-buak....

aku pun tak nak benci-benci orang...ingatkan lepas raya aku nak buat berdamai, nak bermesra dengan dia ni...tapi kaku, aku langsung tak boleh pandang muka dia....yes..die lebih tua dari aku, senang cakap pangkat makcik!

kenape ye  aku sangat sangat membenci die??

hati aku ni panasssss sangat sangat bila nampak muka dia....cepat-cepat aku istifar bace segala doa-doa penenang hati...aku pon bukannya sempurna...susah nak luahkan...ermmm

aku bedoa moga-moga dia ni ubah la perangai sebelum terlambat...ape yang aku nampak, Allah dah beri satu UJIAN TERBESAR untuk die tanggung...tapi die still jugak tak insaf-insaf...

aku tau, bukan aku sorang je yang tak senang dengan perangai die...ramai lagi staff kat sini raseee jengkel dengan perangai die.... YA ALLAH berilah ketabahan hatiku untuk mengharungi hari-hari mendatang...

ade satu masa tu aku rasa nak behenti kerja....tapi dek kerana aku pikir sekarang nak cari kerja agak susah sikit...aku lupe kan aje hasrat aku tu...

tapi aku tidak menafikan, tiap-tiap hari aku pikir nak bentiiii jeee....buat kerja pon nak hape-hapee... tensenn sangat-sangat....

1 comment :

Nur Hayati @ nur.. said...

susah jgak ada manusia camtu..mcm menyusahkan hidup kita pulak..sabar ajela ye