Tuesday, May 5, 2015

MIMPI UPDATE BLOG.



hai..


Semalam boleh fulak aku mimpi sedang menaip entry untuk di publish di blog. Ngeee


So harini terus je rase nak update sesuatu. :p


Belakangan ini hidup aku sangatlah messy dan huru hara. Maksud aku sebelum GST. Tah kenapa GST pulak yang aku nak salah kan. Huahuahuaa. Berapaaa punya banyakkkkk course yang aku kene attend sampai di penghujung bulan 3 aku attend course pasal GST ni ko tahu iaitu pada tarikh 31/03/2015 umpama tarikh esoknya iaitu 01/04/2015 aku akan di hokum gantung. gituw. Dengan kerja-kerja opis yang tak pernah surut. Penambahan GST lagi disaster triple kerja ngeee. Dengan perangai boss. Opss. Dengan perangai sendiri. Kekekee. Tapi alhamduillah aku Berjaya mengharungi dengan tulang 4 kerat aku ni. Walaupun terpaksa pinjam tulang adik badik sebab tak kuadd. Haha.


Aku masih lagi sihat dan masih lagi menjadi manusia di dalam dunia yang penuh pancaroba ini. Dan aku telah memutuskan untuk terus jadi manusia walau dunia ini penuh dengan kekejaman. Cewaah.


PJJ masih berjalan seperti biasa. Kelas dah 3 kali datang. Minggu ni ade kelas. 2 minggu lepas takde kelas. Sampai aku hampir-hampir lupa yang aku ni bergelar student actually. Mahahaha. Sonok takde kelas sampai tak bukak buku langsung cuti 5 hari. Gila takk.

lanjer gambar uitm pasir gudang (from business faculty view) 

Rabu minggu lepas berlangsung test secara alam maya. Masa di berikan 1 ½ jam. Hazab die tuhan nye yang tahu. Hazakabedah. Kalau di kenang balik die punya hazab tu tetibe je jerawat muncul. Nampak tak die punya stress tu. Dengan line tenet macam harem. Dengan penat baru balik kursus lagi. Bukan harem pants tu uolz. Ni tahap kau nak click pekataan biru tu sampai ambil masa setegah jam. Aku lagi sedih ase nak mengamuk. Soalan tak boleh bukak. Word cannot running. Tetibe sangat kan. Geram betol aku. Tepaksa la mintak tolong sha untuk screen shoot soalan bagi kat aku. Sadis betul TT______TT. Dah la kene submit sebelum jam 10 malam. Lepas jam 10 lect taknak tengok. Aku sedap gak anta jam 10.10 minit malam. Ha kau. Sebab line ngeee sendu. Aku rase subjek LAW paling sadis dalam hidup aku ketika ini. Haritu jawab assigmnt Law pon aku dah melalut-lalut sampai amerika sana. Dapat 64 jek olz. 64/100. Hiba aku. Salah format tu satu hal. Satu hal lagi melalut-lalut. Lari tajuk. Sentap. Kau tahu tak aku buat saimen Law tu sampai jam 2 pagi. 230 pagi hantar saimen kat lect. Gilo tak. skali dapat result macam tak study langsung. T__T Walaubagaimana pun, aku tetap lagi jadi manusia. But Don’t wori bebeh. Setiap kepayahan yang mendatang akan aku teruskan jugak. :p

lanjer lagi korang gambar aktiviti dalam kelas (take 5). muka lect tak kasi penuh sebab rahsia. eh bebudak sangat ayat ni. :p


Ok. Stop pasal PJJ. Muntah la kalau teringat-ingat test aritu. Tah pape. Sekarang mari cerita pasal peribadi. Peribadi sangat ni, dalam sebulan ni aku dalam pemantauan Pakar Obstetrik Dan Ginekologi. Tau tak tu hape. Bukan sejenis burger atau sosej ke donat bagai ya. Hehe. Tu sejenis doctor sakit puan. Nampak tak dunia ni kejam sampai aku kena jumpa doctor sakit puan. Muahahaha. Ape pun lepas abes je tempoh 21 hari ni akan ku share di sini, ape masalah yang membelenggu blogger demi azinur ni??. Muahahaahaa muntah pulak nahip ayat tu.

Ok korang stay healthy. Stay strong. Stay beauty.

1 comment :

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI