Tuesday, November 23, 2010

♥ sedang berusaha! ♥

line tenet arini agak siput la....menyampah lak aku melayan...tp aku gagahi juga BW sorang 2...

bukan pasal line aku nk bebel kan.....ianya pasal rase xpuas hati lagi ni..adat manusia la 2 huhu...aku masih xpuas hati dgn penampilan blog aku ni....bukan sebb xcun (blagak pulak...huhu) tp ianya agak berat..prasan x...prasan x...mesti la u olls perasan aku tau korang sume lagi pawer dr aku pasal bende2 ni...


ekceli dah mcm2 care aku buat supaye ianya nmpk agak 'soft' dan sedap mate memandang...mate aku cirik mandang pun rase kaciwee....sume aku udah buang...xde dah bintang kelip2, xde dah segale gadjet yang aku ase xpenting 2...aku ade try 1 kaedah kat satu blog ni...ni tp xberkesan plak pade blog aku...nape ekkk... kalu nk ikutkan aku xbubuh mcm2 gadjet pun...
berat dose ape blog ni...huahuahuaaaa merepek!


jadinye kalau2 ade yg terbace entry aku ni korang tau camne nak buat...harap dpt lah membantu...

****(tulisan kecik) sape bejaye tulun kiter blajer cendol pulut...pemes punyer tempat ni!
sekian~~ adios

3 comments :

Amanda Eltiqaz said...

hm...sy rasa ok je site ni. tp mngkin widget kot jd berat. klau rasa nk buang lg, maybe blh buang widget jam tu kot. sbb semua PC pun dh ada jam sndri jd tak perlu pun jam n tarikh pd sitebar. Just opinion =)

zulkbo said...

salam..
bersabarla yek?
datang la ke blog
saya bila berkelapangan

Azmira Yusoff said...

hahhaha sama lah si merah pink .
smlm line cam ciput geram toll
tp try try lepas post blog . ahaks :)
AWEEEEEEEEEEEEE