Tuesday, November 16, 2010

♥ happy....happy DAY! ♥

Lalalalalala jengjengjengjengjeng......

ape yg happy sangt ni....happy sebb sume adik beradik berkumpul diumah raye ni...kakak dah cuti sem adik dah balik asrama...same2 sambut raye haji tahun ni...besttnyeee....ekceli tahun lepas kami xsambut dgn parents sebb parents g mengerjakan haji dan umarah....lain entry aku cerita pasal parents aku g mengerjakan haji dan umarah ye!...skrg nk stoly molly about my sibling loveling..huhu


  • Izzah sebagai...anak sulong....masih lagi blajar di UIA insyallah tinggal tahun akhir...
  • anak number 2...aku la 2...la xpayah la stoly....besenye nye anak number 2 ni pelik2 perangai haru biru plus tsunami leh dibuatnyee..kihkihkih...
  • Faiz anak number 3...die dah kejo nagn ayah...sengkan xpayah cr keje..(huhu...) die fresh graduate POLISAS tahun depan konvo die...insyallah kami akan ke pahang! YIPPIII.....
  • Afiq anak number 4...die abes SPM tahun lepas kat Teknik BP...sibuk nk sambung blaja...alhamdulillah dpt kat Politeknik Merlimau (tempat aku dulu 2.....huhu) insyallah bulan 11 ni die pergi sudeh....Yippii kami akan bersuti-suti di melaka kot...(melakaaa i miss u!!!)
  • Nasuha anak bungsu...last copeq munyer!...huhu die masih blaja lam tingakat 2..tahun depan tingkatan 3. student MRSM BP...tinggl die je la yg masih bersekolah...berpakaian sekolah...bawk beg sekolah...almaklumlah budak skolah pandai...aku je idokk merase...hahaa

oleh kerane cuti mereke2 ni panjang..kami se-family merancang tempat untuk 'family trip' tahun ni...any suggestion??...aku suggest g MELAKA...kanak2 riang yg len sibuk nak g mandi mande..huh what a bored!! xpe2 pemilihan dan undian terbanyak akan dilaksanakan xlame lagi...mintak2 ceq menag naa...haha untuk diserah pade BOSS! daaa...adioss~~


***sume name dorang aku kalerkan PINK...sebb dorag cube nak boikot pink! hahaa padan muke ollss....

5 comments :

cik hani said...

p langkawi. best. :)

tak pun melaka tu best...

azi nur said...

langkawi out of bajet la pulak...hehe

Shaheila Alan said...

haha..boikot pink jugak leh?? :)

azi nur said...

olorrr ne lehh!! hahaaaa

zey said...

dis year my parents plak g haji..
so, thn ni sambut raya haji bese2 saje.. =)
[xsabar tunggu semua balek!] huhu...