Thursday, January 27, 2011

♥ Oh! pleaseee!! jangan paksa saya belajar KIRI dan KANAN ♥

note : beberapa hari ni camera rosak..no pic..only leteran semasa~

oleh kerana raye cina akan menjelma tidak lame lagi...


mate aku naik semak tengok limau - limau kian membiak dengan pesat nye di office....


hidung aku dah tak boleh bau bende lain...hidu limau dah tentu bau limau....sampai aku hidu milo bau limau ape kes pulak.....hidu boss??hahaa bau apakah!!

setelah aku tambah tolak darab bahagi kuase tigo...adelah dalam 30 kotak setakat berakhir 28 Januari 2011...wahh dah macam nak tutup akaun... tu aku belum congak belum juga kira pakai sempoa...


syukur alhamdulillah....tak payah susah-susah nak keluarkan wang - wang emas...dollar - dollar amerika untuk beli limau...eh kalau korang nak beli limau kan..pastikan ada perkataan LOKAM pasti sedap!!


diteruskan dengan tajuk utama...KIRI dan KANAN...


aku tak BODOH...aku masih DARA...
filem yang tak kurang hebatnye..hehe (takde kena mengena)



aku akui aku keliru...kadang-kadang boleh jadi bengap...bila memandu aku selalu cuai...atau tak dengar arahan...aku jadi blur....kanan kiri aku bantai...bila disuruh belok kiri aku dengan bangga nya dengan hebat nye dengan drastiknya menukar gear dua memberi signal kanan lantas ke kanan lah aku belok! ye kanan! bukan kekiri seperti arahan...




mengapa hal ini sering berlaku pada haku hah?! haisyemen~~ aku banyak puuusing la...




kate Dato' Dr Fadilah Kamsah...
"...perempuan sering terkeliru antara kanan dan kiri..."


dan perempuan itu adalah aku!



betul??hye gurlz! pleasee la adekah korang seperti haku...oh malang...acapkali aku dimarah...

''kanan kiri pon kau tak tahu! ape kau makan pakai tangan belah mana? kau cebok tangan belah mana? semua kau bantai same ajeee la azii oii!''



eh copp! pleasee la aku makan, tulis even cebok aku tau la nak bezakan nak guna tangan mana....cuma kalau masa mendapat arahan ketika memandu aku jadi buntu! 



akhir sekali aku setop di bahu jalan! turun dengan muka malu lalu duduk menggigit jari jemari! 

gengam tangan kiri nampak tangan kanan...gengam tangan kanan nampak tangan kiri...boleh jadi aku patut gengam bara api...dah melecur baru aku paham mana kiri mana kanan! oh! pleaseee laa...





sumber : HD

butang rabit pon sedey~

5 comments :

Nurul Faezah said...

Xpe2, kita geng! ^^,

azi nur said...

:)) yeah~

ijatnuar87 said...

heheheh...dlu pom camtu gak....kalu cikgu sebut jek angkat tgn kanan,kena tgk tgn dulu,pastu pikir2,pastu baru la leh angkat,hehehe...

HaNa HoNeY said...

eh..geng ape kite nyeh
mulut ckp kiri
p tunjuk kann
bese le tuh

mesticun said...

aku tak bodoh...aku masih dara..
tolong tengok filem khurafat.

perjanjian tak menjadi dengan syaitan.

# # mark zuckerberg berjumpa kembar jesse eisenberg !# #