Friday, February 18, 2011

♥ kasut tumit 'size' E.N.A.M (6)! ♥


prap pap pap pap...

itu bukan bunyi kintut (kentut) ye....itu bunyi tumit kasut saiz 6 ku kaler 'Hijo Lumut'
ku melangkah dengan gagah perkasenye...haha

alorr...lamenye nye tak melayan FB tak melayan BLOG...sape rindukan kiterrr?!! oh~ta..de ke!

tak keruan 2 minggu ni....sibuk buat report, buat akaun...bekejar pergi Bank sane sini... berlari pergi Pejabat Pos...beterbangan pergi site meeting...pergi Jusco....pergi Giant...ohh! tipu tipu tipu..mane ade aku berjoli...aku simpan semua duit gaji dalam beg plastik Jusco tahu!...hahahaa


banyak sangat bende aku nak share...nak cerita kat sini....


ape kate kasi korang cuci mate dulu lame rasenye tak huplod bende-bende pink yang sempat terjamah oleh mate!...keindahan PINK yang nyata dan rata-ratanya PINK PINK belaka...



peneman setia dikala pergi kerja....kalau tak cukup aku 'kebak' air kat opis..hoho
meja ku yang teramat serabot...konon-konon tak sempat nak ngemas...pelan-pelan yang bertempiaran...abaikan saje~


bakul limau warne PINK? bukan ke sepatutnye kaler merah meyh?!
tips pilih limau yang manis,sedap...gerenti tak masam..pastikan tertera perkataan 'LOKAM' dikotak, dibakul, diplastik dan di mana saja~



 sempat juga snap mase pengantin di pelaminan...orang lain dok sebuk bergambar dengan pengantin..sedangkan haku?!



delimuffin...ermm sangat sedap!


saye+makanan=happy!



gajah pon ade kaler PINK!


sekian, lain-lain PINK untuk next entry! dar~