Monday, September 2, 2013

BLUERINA SI BALLERINA

hello..

well, hari ni hupdet la entry baru. malas malas malas malass manjangg.... sejak aku ambil anak angkat ni, masa aku ibarat mencurah air ke daun keladi. erk?!


aku nak story sikit pasal anak angkat aku ni. umur die baru 21 hari. die punye manja Ya Allah tuhan je yang tahu. manje kemain tau. paling best part mandikan die. alahaii musyukk tapi omei-meii..kalau boleh di gigit, lame dah aku gigit penuh satu badan bekas gigi aku. haha


dari kecik aku manjakan die tau, kadang-kadang rasa sayang nak biakan die sorang-sorang tanpa belaian seorang ibu. ecehceh. tapi ade satu masa tu aku langsung tak jenguk tak layan pon die. sedih T__T


ni la anak angkat aku.............
1st time muncul di blog aku. nanti beso boleh bace ok sayangsss...tehehee












































































































































suke cakap bende yang nonsen






















tak rase bersalah langsung














































































ini lah die anak angkat aku. Bluerina namanya. boleh panggil Rina je. asal usul nama Bluerina ni macam nii, aku suke sangat dengan tarian balet aka si Ballerina. *dulu cita-cita aku nak jadi ballerina, but u know what semua tu nonsen, kau nak kene pancung dengan bapak kau ke azi... aku memang kagum gila kot tengok dorang boleh berdiri dengan menggunakan hujung jari kaki. kagumm kagumm. lepastu ingat nak bubuh name die Ballerina hope besar nanti boleh la jadi ballerina ye tak?..*nonsen

lepastu pikir dok pikir tengok pada body, terus muncul nama Bluerina. sebab body die kan blue. sweetkan name tu. mihmihmihh. '_zz' tu pulak stand for sometink yang nonsen jugak. haha. Rina ni pagi-pagi dok sibuk bising-bising cakap lapar la, tapi taknak mandi. aku biasa bagi makan dulu baru mandi. kesian alolo---looloo....





ok, ni je bende nonsen yang nak di-share. kesimpulanye ini adalah entry yang NONSEN





1 comment :

Puan Ezy said...

kite pon ade ank angkat.. name die gemokmontel.. sbb die gemok.. haha