Tuesday, December 7, 2010

♥ Posto, Poskad dan dot dot dot ♥

hoiitt dah tidoo ke...relax r sok kan cuti sempena tahun baru bulan islam..

ape buang tebiat aku post n3 tgh2 malm ni...huhu..
ekceli td dah tutp jap...pas2 secare xsengaje tgk follower kiter dah jojak 200 orang...


so??dengan ini saye dgn murah hati, baik hati, bulan baik, tahun baru, malam pun xbape nk berbintang...


saye nk utuskan sekiping poskad buat insan yang berjaye menapak ke tangge 200...
nape yang ke 200?? nape poskad?? ermm...sye tggl kan dulu soalan 2...hiihii...



jengjengjeng......

1










2









3

xla lawa mane...cukupla ade pink disitu...hope sudi terima~~hihi



tahniah kepade cik LINA PG kite...

ribuan terime kasih sebb sudi jadi follower blog Pink Merah Jambu  yg xseberape ni....korang nak ke?? mane leh ni cik lina yang punyer...lalalaa darr~~

3 comments :

zulkbo said...

Salam maal hijrah 1432H..
harapan semoga hijrah tahun
ini lebih bermakna dari tahun
tahun sebelumnya..

lina_pg said...

salam azi..sukenya dpt kad spesel utk kita sorang..seronok sgt..TQ2

azi nur said...

@lina > hihi same2...org pertame dpt untuk kali yang pertame buat spesel nih~~ =)