Thursday, December 23, 2010

♥ kongsi rase SUKE! siri 6 ♥

suke suke dapat award yang shomel...

ekceli b4 ni ada juga kasi tp tak nyempat lagi nk post kat entry...terima kasihh...
bukan sombong! ehh mane ade...

sebeno - beno nye time kita nak save image kan, klik kanan...pas2 kuar la segala kata, nak masukkan saye dalam jel la nak sepak saye pun ade..ishh takoot...jadi prosuder nye saya pospon dulu bleh..ala nanti saye amek..janji!


meh la berkisah pasal award yang shomel dari si shomel yang shomel...trimas ASLUVCAT
As ni kan kecik je orangnya...tapi mata dia lawa..suka tengok orang mata besar...
mana tau?? tu ade pic dia kat blog...hehe


geramnye nak coobit pipi mudak nih!


saye memang suke jawab menjawab soklan ni...elok la kita hormat menghormati si pemberi award ni...penat ni taip...tak boleh kopi - kopi..haha


(1) pendapat blog si pemberi award
blog Asluvcat memang cun tak caya pergi tengok..simple saja...yang penting ada unsur - unsur pink di situ...haha


(2) snap gambar desktop


 haha takde image bagaii...itam jek...pink pun tak mau...banyak sticky note untuk orang - orang pelupe la macam kiter ni...ha di situ ada game fesyen...best!



 (3) snap gambar sendiri dalam apa jua keadaan
haissh bia betol....daku ^&*(& ni...ape yang ade dalm HD la ek..hoho

ini adalah koleksi gambar bajet aku...bajet cun, bajet lawa, bajet 2011 eh..jangan tengok kalau tak suka..wekk!


(4) 3 words describe pasal si dia
Handsome, berkarisma, bertanggungjawab (my dad) haha


(5) 3 words describe yourself
suka ketawa, berjenaka, buli sape - sape yang ada kat depan mate..haha


(6) anda selalu masak?
OMG i luve cooking! selalu la masak untuk sendiri dan keluarga...dari sekolah i suke masuk pertandingan masak! selalunya dapat nombor 2...sebab peserta lain masak ayam..saye masak ikan jek mase tu! juri yang pengelat! mana tau kene masak ayam...huh~


(7) tag blogger yang shomel
akan diberi tahu di Cbox...tungguuu....ehh kalau anda rasa anda shomell sila la ambil...hihi

5 comments :

Asluvcat said...

uiks...puji melambung hah..
koyak dah suar neh..adOii..
nyway, tq..^^,

Ain Zulaikha said...

owh awward ke ni, ingat kan kontest.. hhuhuhu

FarhanaDr said...

Errr.. Rasa macam diri comel lak.. Hehe.. ;)

MIMIE AIZA said...

dapat award.. ucapan cikit :)

azi nur said...

haha...farhana amek la...awk memang somel~

ain ini adalah cerita award...haha mementang byk contest ku juin..hohoooo

mimie aiza..ucapan ku hanya dibibir sungai..kuh~~