Monday, December 20, 2010

♥ Kenali Cik Azi ♥

 mane - mane majalah pun mesti ade cerita pasal horoskop (jawenye aku!)....tapi sejauh mana kepercayaan korang pasal horskop ni??jangan terlalu taksud tau...khurafat.....nauzbillah...kenape...tak percaya ke...ustat kita yang bagitau mase sekolah agama darjah khas dulu..


 ape yang aku nk post kat sini just for fun orang puteh yang kate...



oleh kerana Cik Azi Nur iaitu presiden blog PMJ (meletop!)...lahir tanggal sekian sekian pada bulan seven, bulan tujuh, bulan 7.
 ghupe cik azi nur dalam pink




Cik Azi Nur yang ni memang suke ketawe...memang suke melawak...memang suke buat orang ketawe...memang otak gila - gila...memang suka menyakat orang haha....memang suke buli adik beradik...haha suke suki ape lagi... 


iklan:
 suke masam??daptkannya di Pizza Hut..memang terangat weii!

9 comments :

haszuraidah ishak said...

hihi..samelah kita..lahir bulan julai gak..agagaga

Jom skodeng :Jom tambah pendapatan dgn Churp Churp^_*

diana said...

ustaz akak pun cakap begitu..
katanye.. bukan saja tak boleh percaya..
baca pun dah buat kita berdosa..

Ain Zulaikha said...

hahahhahahha same lah saya pun suka sangat buli adik. sebab dia orang jenis takut tak dapat di belanjai makan.. hahhaha baik tak akak dia ni?


hai, jgn lupa vote Ain Zulaikha.blogspot di http://bpm-undip2.blogspot.com/ tq sy xpaksa k :)

faiq said...

sampai ke air nk pink..ish2

azi nur said...

haszuraidah ishak : yeahh give me 5!

azi nur said...

diana : thanks :)

azi nur said...

ain : lorhh baikk..org yang suke membuli orang yang baik...erkkk??huhu

azi nur said...

faiq : hidup pink...yeah~

NuSaNa NoSa 91 said...

alaaa.. utk buln 10, xde ke? hik3~ ^_^
yup2~ xbleh percaya.. khurafat & bleh bwk kpd syirik~ =.="