Sunday, December 5, 2010

♥ Harimau Malaysia! ♥

petang2 ahad ape korang buat....
jemputan kawen???
hang-out??
titun!


petang ahad aku dihabiskan dgn berpeluh...peluh2 merembes membasahi segenap inci liang rome!
hahaaa ekceli kami adik beradik main badminton...menunjukkan kehandalan masing2...

aku dulu mase blaja  masuk kelab badminton 2....my lil sis wakil sekolah 2....my lil bro campion 2....my dad?! fuhh xpayah ckapla...dr badminton, takrow, bola sume beliau kongker siap ade team g2 cume xsempat nak pegi Guangzhou hahaa...kami adik beradik ni baka dari beliau la...huahuahua...pape pun my dad memang TERBAIKK! lebiu lahh


sedikit photo zaman2 kegemilangan aku dan rakan2 menjadi harimau Malaysia...huahuahua




huhu zaman mude mudi....

5 comments :

Bebedores do Gondufo said...

Very good.

Sephi Sephia said...

Cerita Azi buat saya teringat zaman kanak-kanak dulu. Saya dengan adik-adik suka juga cari peluh dengan bermain badminton.

azi nur said...

bebedores do gondufo: thanks~~ngee :)

sephi sephia: main dgn ahli keluarga lagi seronok sebenarnye...mase nila waktu berkumpul nanti bile sume dah duduk jauh dah ade keluarga sendiri mesti payah nk berkumpul..hhee

9W2URY said...

Wah dah pakai jersi Malaysia tu...
Klau sempat gi Guangzhou tu hari dah tentu sapu bersih pingat... heheh

azi nur said...

@9W2URY: haha...perli nampakkk~~