Friday, December 31, 2010

♥ 2010 Kata Pergi .... 2011 Kata Mari! ♥

Dey! tambi,minaci,amma,appa ada sehat kahh hohoo....

Azam tahun baru...nak tinggi cam KLCC....hohoho

lama sudah ku tinggalkan ini belog PINK MERAH JAMBU gara-gara bermacam perubahan yang berlaku secare mengejut,spontan dan segalanya baru-baru ni...RINDU sumeee rakan blogger..Thanks pada yang sudi jadi Flower Kukumalu haha...Thanks juga pade yang rajeenn singgah...nanti i poolos u back ya!


Jutaan trimas pada Pasukan Harimau Malaya tanpa mereka - mereka ni, tak la saye merase nikmat CUTI ari ini....yeeahooo~~apa-apa poon u olls memang TERBAIKK!


Hari ini 31 Disember 2011...beberapa jam ja lagi kita semua nak say 'Hi' pada 2011 dan nak kata 'tata' pade 2010...apa yang korang lakukan pada akhir-akhir tahun ni??sempat lagi tak nak capai azam tahun ni??ape pulak azam korang tahun depan??

Azam ku tahun 2011...hurmm
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Pikir sat

-
-
-
-
-
-
-
-
Jap la tengah pikir ni...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hah! ingat dah!

-
-
-

Azam ku tahun 2011 ialah nak capai azam tahun 2010 punye...huhu

lalalala

 aku tak bersedia nak berjumpe tahun 2011...seliyuss tak bersedia...
TAK!
TAK!
TAK!
ngape?sebab aku dah mula dewasa..haha sebab aku kene pikir jalan masa depan aku...sebab aku kene perjuangkan hidup ku bermati-matian...wahh berjuang habes ni!

maklumla tahun depan umur dah 23...tua nye aku!...23 weii...jap g kene kawen...kawen kawen kene beranak pulak..beranak lagi...beranak lagi...beranak lagi....dan seterusnya....wahh bape ramai anak aku nak...



samada kita bersedia atau tidak kita akan tempuh juga tahun 2011...

aku harap tahun baru nanti tak mau dah aku dengar berita-berita pasal kes rogol,perkosa,bunuh..apa sajala yang melibatkan penderaan atas wanita,nak-nak budak-budak...aku tak boley dah dengar kes-kes macam ni...rase nak picit je jerawat die! kalau ade.....huhu...


SELAMAT TAHUN BARU SEMUA!!



12 comments :

Anisa Hang Tuah said...

happy new year
(:

nub said...

hahahah..baguih naa azam..

slamat 2011!!

Mohd Firdaus said...

azam???

azi nur said...

yeah slamat tahun baabaa baa ba ba baru sumer...

Ain Zulaikha said...

samalah tak sedia langsung nak tempuh tahun 2011.. rasa macam berat je.. tp apa kan daya, masa tu jalan laju je, macam air dari bukit mengalir ke bawah.. tak kan berpatah balik melainkan kita cedok air tu, lari naik atas, letak air tu kat ats.. hehehheheheh



terima kasih komen entry saya tajuk help me! help me! :) Selamat tahun baru :)

ab@h_Izz said...

Happy new year 2011, sat ja noo dh habih 2010..

HaNa HoNeY said...

epi new year ^_^
tutp buku lme bukak bku bru
wink wink

azi nur said...

AIN : amboii ayat puitis...hhehe thanks n welkem~ :))

azi nur said...

Hana Honey: jgn tmbh buku 555 hoho~ thanks

Diary of Mine said...

selamat tahun baru azi... ^^

hans said...

selamat tahun baru
moga tahun ini lebih baik dari tahun lepas

P/S : Lepak Dengan Kawan - Kawanku Sempena Tahun Baru

~ch@wi~ said...

hpy new year...

hope tahun lps lbh baek dr tahun lepas...


Kepentingan Ranking Blog Korang..