Wednesday, December 22, 2010

♥ contest : Baju sama by Ika PUK PUK ♥

Yeah yeah suke suke suke ade contest ni...haha
jom meramai - ramaikan majlis...pegi terjah blog Ika PUK PUK


ni ghuper banner contest..


dan


ini ghuper gambar yang dipertaruhkan!




gambar ni lase jaman - jaman blajo dulu last sem ni...giler skema, gelak tak abes - abes kalau tengok gambar ni...macam kumpulan nasyid da....ehh macam kendarat pun eye...macam mana den boleh terjebak nih! hahahaha heep jangan ketawe!

 ala mase jaman - jaman blajo ni la nak baju sama, kasut sama, semua
sama...dah macm trend. kalau pergi kelas tak pelik jumpa budak - budak lain yang bergroup ni pakai baju sama...kasut pun same! haha

baju kurung pink - pink purple cantek kan kan kan...sebenarnya ada 8 orang yang sama baju macm ni....tp untuk cukupkan syarat saya bubuh yang ada 6 orang je la..abes dah! =)

6 comments :

ika puk puk said...

thanks sudi join =)

gudluck!!

hans said...

ku nak masuk lah contest nih
hehehehe
mana nak cari baju pink pun entah
hohoho

P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

azi nur said...

ika : welkem..

azi nur said...

hans : nape nak pink juge..hohoo

Mr.Ix said...

memang pinky blog ni...xde la baju sama...kalau baju skolah boleh...ahaha

anyway, salam blogwalking sini yer.

geramgaram said...

comel..pakai baju sama..