Monday, December 20, 2010

Contest : Blogger List Pilihan Hanani Hani Mkay


ghuper blog header blog Hani sape - sape nk juin leh la kelik - kelik di situ yang kaler pink tu..korang kan suke meramai - ramaikan majlis...haha


untuk tidak menghampakan permintaan Hani ceewahh....bukan - bukan saye juin sebagai support blog Hani yang comel berdinding polca doot doot pink ade biru ade sokelat ade...elok la buat contest bagai...salah satu alternatif nak up trafic di samping menambah follower...ya semangat macam ni yang patut dicontohi...da da ape aku melepek...laksanakan langkah seterusnya  yang agak rumit juga la untuk dijawab...hehe bergurau~


  • Sila tekan butang follow belog Lecka Lecka ini.  BEREH
  • Sila buat post tentang " Blogger List Pilihan Hanani Hani Mkay ".  OK!
  • Post tersebut mengenai kenapa anda mahu berada di blog list saya , dan beritahu post mana yang anda suka di blog saya dan ceritakan mengapa anda suka post tersebut. BAIK! 
jawapan: mengapa saya mahu berada di blog list saudari Hana ialah kerana saye mahu menyemakkan dan mengoverkan blog PJM saye disane..boleh? huhu
post yang paling besh adalah post yang Pengakuan Ekslusif: Saya dah tutt 9bulan betul ni baru bace td...saye suke sebab kek tu buat saye lapa hehe sebab - sebab lain saye memang suke tgok pic..nak - nak budak comel 16 tahun ni ala tomei - tomei mai kat mama mai..hikhik
  • Dalam post tersebut jangan lupa untuk hyperlink nama saya okay ? OH OK! 
  • Ohh jangan lupa untuk letak picture OH SUDAH!
  • Jangan lupa juga untuk letak banner  di sidebar anda BAIK BOSS! 
  • Sila tag lima rakan anda pada post tersebut.
 

untuk join untuk tau ape hadiah hebadd dr Hani terjah ke blog Hani ramai - ramai! yeahh!

4 comments :

Anisa Hang Tuah said...

cool & comel la dear

all the best yaaa

azi nur said...

hoho...

HaniDarla said...

hee thanks thanks <3 terharu sangat sangat ni . kalau ada apa-apa update akan diberitahu okay ?

azi nur said...

ok jaa bah~