Wednesday, May 25, 2011

♥ kini! AKU LEBIH KIJAM! hahahaa ♥


semenjak dua menjak aku berstatus baru ni...aku sadari bahawe aku kan kan sangat garangg wook~....cepat melenting....cepat meradang...panas...hott hoottt..memang pantang kalau ade sape cari pasal dengan aku..cepat je aku bagi penerajang sopan...

see, begitu sekali sipat ku berubah...agak mendadak sehingga disadari oleh orang sekaliling...termasuk boss, jiran tetangge, teman diperantauan, rakan seperjuangan di scotland, rakan-rakan atlet dan ghamaiiii lagiiii!



macam biase, boss suke bergurau...






oleh kerane boss ni agak tutt, ade ke patut die kate pashima tu 'gebo'(selimut)?? whut the!! hangin aku derr!



lagi kes aku berani mati punye...2 3 orang brade duduk melepak kat kedai beger...dah aku ni pempuan lagi pulak pakai pink..mane tak mate brader tu silau, lalu di 'suit-suit' nye di tenung macam nak makan, siap gelak-gelak kan aku la ape laa la laa...so aku ape lagi...rimas la, aku singsing lengan siap bawak kawah nak pegi hayun kat brader tuh!



tah mane datang naluri hang Tuah, hang Jebat, Hang Kasturi dalam jiwe aku ni..sampai aku berani jeeee pergi perang duduk baris hadapan...hahahahaaa duduk je la.........


hebatt haku ye bile dalam keadaan berkabung camni.....dah tak kuase haku nak berlemah lembut la...nak bersopan santun..nak bergedik-gedik nak berhegeh-hegeh...silap haribulan kalau aku nampak lelaki aku terus tembak..wahh dasat! aku dah macam anti-lelaki! gituuuu~~~


oh ye..sekarang aku dah sombong tahap gaban...kau nak belanje aku pau daging tepi jalan tu pon aku tamoo..aku rela redah sendiri...que sera sera...macam tu~




aku tak heran jika suatu hari nanti ade yang panggil aku..''woi gangster...'' aku dah bersedia dah...hahaaa gangstergurlz yang suci...cet! poodah baru kene marah sikit dah banjir satu taman!



ape pon aku happy..sebab aku aku free..........................................tett dan tipu la kalau aku kate 100% happy...kalau aku happy 30% yang bakinye nye tu darab kan dengan 4.5 di kuasekan 3...jawapannye tu aku punye sedih...


suke duka mainan jiwa...kau suke, kau duka, kau tetap kene teruskan hidup...selamat tinggal kenangan, terime kasih perpisahan...





12 comments :

Cik Ezy said...

ayarkk..
ganas nye azi..
tp tetap jgk pink..
genster mane pkai baju pink..
ekeke..

Cik Bidadari said...

alalalalalala... tantiknya cik pnky akak nienya paint? weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... ubat juga windu akak nak baca entry ada cik pinky nie...

p/s: adik kejam tau... baru ada hari nie... tak cukuplah... alaaaaaaaaaaaaaaa... geram nie... tumbuk kang?

Nasriq said...

yea yea yea... aku tengah takut ni dengan kegangsteran si pinky ni...

Mr iz said...

wah boleh bikin goyang ni...nak mintak blanja apam balik pun dah terkecut ni....he he he.... nanti nanti je la ye... he he he

Miss Tira said...

Transformasi yang menakutkan. Erk..

pwincess Lov3y dOv3y said...

hahaha..garang sungguh...meh kita rejam lelaki reramai..muahaha

Encik MamaT said...

garang la sangat.. hehehehe...

adan said...

pergh.. kuat sungguh kesan perpisahan tu er.. sampai jadi gangster pulak.. ahahaha..

sabar je... biarkan dia jadi kenangan..

HaNa Hani said...

erk...
garangnye
xnak kacau laa..
haha
xmoe sedeyh2 la dear k
^_^

Ayie said...

jangan diparang parang orang udah ye kak.. hahaa

chemay said...

ganas nyeeee azii..
hehe
cool tauu
takmo sedih2 :)

KUREKURE COMEL said...

aiyaakkkk..sabau tau...mina taktau nak ckp pe...huhuhu...


takmo garang2 tau....nnti kurang manis wooo....