Saturday, May 21, 2011

♥ selepas entry hari tu... ♥

hye..salam..


selepas entry hari tu.....


macam biase la aku akan hupdate entry malam...siang aku dipenuhi dengan jadual-jadual tidur...cuti-cuti ni ape lagi kau nak buat...tidurla...kalau keja dah sah-sah kau tak boleh tidur lepas subuh...astarfirullah hal azim...azi azi....anak dare pesen ape kau  ni azi..kau ingat rejki datang terus sumbat dalam lubang mulut kau ke azi...insaf~



pagi tidur dalam bilik...


tenghari tidur depan tv sambil tengok industan...fuyoo tidur sambil tgok industan~


petang tidur atas kosyen empuk...empuk la sangat...sakit badan aku...aku andaikan empuk je ...tak kan aku nak gtau kosyen ni dah layak lontar masuk dalam lori majlis-majlis bandaraye...

mood masih lagi berkabung...berkabung untuk tempoh yang lame aku kira....


sedihkan...


toksah sentap lelame la azi...nasik da jadik bubur.....so, padan muke kau le.....



kumbang bukan sekor....ye benar kumbang bukan sekor....tapi nak cari yang sekoor bukan main susah, ingat sambar pakai lidah je ke wei..ingat aku katak la....hihiii


see, aku dah boleh gelak sikit-sikit lepas nonton cerite chef wan..tingtangtingtang alexenderr...haa gitu...


okes...ape yang aku pelajari dari percintaan lampau..cewaahh geli pulak..ok..serius aku nak share...pengalaman lame memang tinggal kenangan la kan..tapi kite kene kutip pengalaman tu, kaji dan selidiki ape yang kurangnye pade diri kite ni..memang tak semua perangai kita boleh diterima...


cube...cube untuk memperbaiki lagi sipat-sipat mulia kau azi, untuk jadi lebih mulia..


kalau dulu kemain kau pelahap bedal apam balik sorang-sorang tak ngajak2 si die pon...cube next time, kau share cuap-cuap hidu-hidu kat lobang idung si die..ha tu la maksud aku...tak betul??ke pening??


aku sendiri lalok dan tak berape nak stabil......ok sekian...


azi...selamat maju jaye!! yeah!



ingat aku kesah la...orang nak cakap ape...


7 comments :

Nasriq said...

kumbang bukan seekor... lagi pun kumbang boleh pasang sampai 4... banyak kuota lagi tu...

null said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Bro Ery said...

Cool down.. Cool.. Tarik nafas, hembus nafas.. Chill~

(Apa laa yang aku merepek ni) -.-

miss Fyqa said...

dah lama x layan hindustan...

chill la cik azi :)

Perbahasa Kelakar

asfira aminuddin said...

babe, sabar okey. actually pengalamn mengajar kite lebey matang. chill okey ^__^

Cik Bidadari said...

semoga adik cepat baik ya... memang sakit. tapi usaha ya. insyallah ada cahayanya tu esok lusa. kuat tau? cayang dia

Mr iz said...

he he he mavam tu la cik azi...he he he...kumbang bukan sekor ye tak..he he he lalat dengan nyamuk banyak le kan...he he he.... steady je...he he he