Sunday, May 22, 2011

♥ dan JAWAPAN NYE adelahhhh.....*jengjengjeng ♥

sila rujuk entry SINI...untuk bace entry ni....sekian..


dah abes pikir ni korang???...hahaa....jawapan korang memang mantoppp geli pusat aku bace jawapan korang..hahaa kahkahkahkahkahhh *gelak setan durjana...


.....cube korang pikir care budak-budak...mesti jawapan korang tak same macam orang dewase pikir......


jawapan aku dulu...

1) obor-obor kene sumpah..
2) sarung tangan batmen..
3) colgate..
4) air lecak..
5) cawan dan piring...
6) donut..
7) tangan spongebob...

see, ni jawapan aku dulu b4 aku tahu jawapan sebenar..pikiran aku mungkin terlalu kearah budak-budak tu yang jadi meraban segala dengan kate lain..OVERR!...padahalllll jawapan sebenar idokk le kebudak-budakan....




jawapan sebonanye dari ARISAH FASIHA....



1) kerusi...
2) kapal terbang..
3) sampan...
4) awan..
5) cawan dan piring..
6) pinggan..
7) garpu..




ha tu die jawapan sebenar bagi gambar-gambar diatas....jangan tanye aku kenape kerusi..kenape sampan...aku memang takde jawapan untuk soklan tu....dah Risa kate kerusi, sampan, kapal terbang...


aku langsung tak boleh terime tang sampan tu.....hahahhaa gelak terkentut aku wei...

tang kerusi tu aku ok lagi la kot walaupun kerusi beribu kaki, mungkin die pernah tengok...heheeee aduyaii budak-budak..



malangnye takde sape jawab semua betul...makaaa dengan ini....selamatlaaa duit aku........hahahhahahaa


daarr~~

11 comments :

mommylavender said...

haha~ mommy gelak guling2 dah ni...kerusi upenya....yang no 2 tu sampan.....ingatkan golang omeh tadi

Cik Ezy said...

hahakk..
yg no 1 tu xnmpk cam kerusi pon!

psl header tu cik ezy pndai buat yg simple2 je..
kalo azi nk tkar, boleh la tnye designer2 kat blog dorg..
yg cik ezy tau kat blog cikbulat..
=)

asfira aminuddin said...

haha! lawak la. i pun macam pelik je tgk suma gmbar2 tu. yg penting no 1 tu mmg jauh sgt! hihi.

Miss Tira said...

Ouh, sampan macam tu ea. Ni mesti kamu tak bawa dia pergi tengok Pirates Of Caribbean ni. Hahahaha.

Nasriq said...

adei... tak tercapai dek akal ku... sangat tinggi imaginasi budak2 zaman sekarang...

Mr iz said...

he he he .... nak jawab ni...eh..dah tutup pulak kaunter jawapan nya...he he he... memang sempoi jawapan sampan disitu memang kena dgn gambarnya...he he he... kemuskilan telah melanda diriku oleh kerana jawapan itu...he he he

Cik Bidadari said...

alahhhhhhhh tak aci... akak tiru jawapan azi upanya... alahhhhhhhhh... cet... apada kerusi upanya...

p/s: jawapan akak tak boleh blah... nak delete sndirilah... keh keh keh...

Cik TeN10 said...

haha biasala budak2 punya imagination kn.. al maklum lah otak ngah berkembang.. mmg mcm gini lah ghupenye.. hihi

Ain Zulaikha said...

adessss nombor 2 je betul.. 1 salah ahahhaha lawak lah

Hans said...

no 1 : kerusi?
no 3 : sampan?

hahahahahahha
ini suruh Albert Einstein jawab pun dia tak tahu
hahahahaha

Meatball IKEA Halal

KUREKURE COMEL said...

alaaaaa....nak teka jgk..tak aci....
buat lg...hihihi...